Antreprenoarea REPATRIOT Annemarie Hoarau şi turismul românesc

Ascultă Episod
Anne Marie Hoarau Tu Inspiri Romania

Spre deosebire de alte națiuni, românii sunt singurii care pot spune că le este dor . Ne-am interesat puțin și am descoperit că  dorul de țară se regăsește printre cele mai complexe forme de dor. Vă întrebați de ce vă spunem toate astea? Ei bine, află răspunsul în episodul de astăzi, în care invitata noastră, Annemarie Hoarau, ne va povesti pe îndelete cum a transformat dorul de casă într-o afacere de succes.

Deși a fost plecată din țară mulți ani, Annemarie a rămas atașată de România. Acest lucru a motivat-o să își creeze propria agenție de turism prin care să promoveze o Românie autentică francofonilor și în final a determinat-o să se repatrieze și să-și mute afacerea pe meleagurile românești.

Annemarie va împărtăși cu noi provocările prin care a trecut și experiențele FuckedUp pe care le-a trăit, dar care au ajutat-o să devină antreprenorul care este astăzi. Ne va dezvălui “arma ei secretă” sau cum ne place nouă să o numim ironic, SmartCheating, și în ce alte programe și acțiuni mai este implicată ( Programul Repatriot).

Invitata noastră mărturisește că viața de antreprenor este o viață intensă și că “este foarte important să te înconjori de oameni care te ajută să crești.” În final venim cu rezultatul testului de personalitate în care Annemarie s-a regăsit complet: “Chiar sunt un constructor de moștenire, de punți de legătură.”

Timeline Episod

01:45Cine este astazi Annemarie Hoarau? 13:58Despre relația pe care o are cu proprietarii spațiilor de cazare? 23:11Poveste de FuckUp 30:55Smart Cheating

Te-ai regăsit în povestea Annemariei Hoarau și vrei să știi mai multe? Dacă răspunsul este DA, accesați următoarele linkuri:

Tu Inspiri Romania este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Alte podcasturi interviu inspirationale

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la Tu Inspiri Romania , iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 3