Picnicul de Altădată | O Afacere Românească pe Coasta de Azur

Ascultă Episod
Elena Maximiuc Tu Inspiri Romania
Elena Maximiuc  Sponsor Corner

Acest episod este sponsorizat de CRAFT LASER

“ Ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să se întâmple!”. Cu siguranță îți sună cunoscută și ție această expresie.  Dacă sădește și în tine o urmă de îndoială, acest episod este perfect pentru tine.

În episodul de astăzi, antreprenoarea de succes Elena Maximiuc a acceptat invitația noastră și a venit să ne povestească despre cum a reușit să își transforme visul în realitate, cum a dezvoltat o afacere creativă, complet inedită atât pentru noi cât și pentru francezi: picnicul de Altădată.

A împărtășit cu noi secrete și sfaturi practice sau cum ne place nouă să le numim ironic, SmartCheating, dar și lecții pe care ea le-a învățat în urma experienței FuckedUp.

Dăm un pic din casă și vă spunem că intenția antreprenoarei noastre este să facă omul să se simtă mereu ca într-o poveste, așa că vă invităm alături de noi să pășim împreună în această lume pe care Elena a creat-o cu atâta pasiune și creativitate chiar pe Coasta de Azur.

La final ne-am și distrat cu testul nostru de personalitate antreprenorială care a arătat ceva ce știam deja: faptul că Elena este un antreprenor pasionat după cum afirmă chiar ea.

Pentru mine picnicul de Altădată nu e o afacere, este o plăcere, o poveste. -Elena Maximiuc

Prin picnicul de Altădată, Elena vrea să arate lumii partea cea mai frumoasă a Franței, așa cum ea și-a imaginat-o, creionată în orașe medievale, brânzeturi și mașini vintage franțuzești. Deși nu ea e cea care a inventat picnicul, proiectul său de suflet a reușit să fie unul nou și unic atât în Franța, cât și în toată lumea. Invitata noastră ne mărturisește chiar și secretul din spatele succesului său înfloritor, croindu-și viața cu ața premisei scrise la începutul articolului, reușind să atragă reușite nenumărate.

Timeline Episod cu Elena Maximiuc:

02:02Cine este astăzi antreprenoarea Elena Maximiuc? 08:31Despre clienții afacerii cu picnic 20:18Poveste de fuckup 27:14Smart Cheating

Dacă te-ai regăsit în povestea Elenei Maximiuc și vrei să afli mai multe despre ea și picnicul de Altădată, te invităm să accesezi următoarele linkuri:

Tu Inspiri România este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitaților noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Alte podcasturi interviu inspiraționale:

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la newsletter-ul Tu Inspiri Romania, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 2