Picnicul de Altădată – O Afacere Românească pe Coasta de Azur

Ascultă Episod
Elena Maximiuc Tu Inspiri Romania
Elena Maximiuc  Sponsor Corner

Acest episod este sponsorizat de CRAFT LASER

“ Ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să se întâmple!” Cu siguranță îți sună cunoscută și ție această expresie.  Dacă sădește și în tine o urmă de îndoială, acest episod este perfect pentru tine. În episodul de astăzi, antreprenoarea de succes Elena Maximiuc a acceptat invitația noastră și a venit să ne povestească despre cum a reușit să își transforme visul în realitate, cum a dezvoltat o afacere creativă, complet inedită atât pentru noi cât și pentru francezi: picnicul de altădată.

A împărtășit cu noi secrete și sfaturi practice sau cum ne place nouă să le numim ironic, SmartCheating, dar și lecții pe care ea le-a învâțat în urma experienței FuckedUp.

Dăm un pic din casă și vă spunem că intenția antreprenoarei noastre este să facă omul să se simtă mereu ca într-o poveste așa că vă invităm alături de noi să pășim împreună în această lume pe care Elena a creat-o cu atâta pasiune și creativitate chiar pe Coasta de Azur.

La final ne-am și distrat cu testul nostru de personalitate antreprenorială care a arătat ceva ce știam deja: faptul că Elena este un antreprenor pasionat după cum afirmă și ea

Pentru mine asta nu e o afacere, este o plăcere, o poveste.

Elena Maximiuc

Timeline Episod

02:02Cine este astazi Elena Maximiuc? 08:31Despre clientii afacerii cu picnic 20:18Poveste de fuckup 27:14Smart Cheating
01:20Cine este Alina Striinu?

Te-ai regăsit în povestea Elenei Maximiuc și vrei să știi mai multe? O poți găsi accesând următoarele linkuri:

Tu Inspiri Romania este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Alte podcasturi interviu inspirationale

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la Tu Inspiri Romania, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

LASĂ-NE UN COMENTARIU
FROM FINISH TO STARTEpisod 2