Consiliere și dezvoltare personală în antreprenoriat cu Mădălina Rândașu

Ascultă Episod
madalina randasu consiliere si dezvoltare personala 1920x500

A sosit timpul pentru doza ta de inspirație!

Episodul de astăzi o aduce în prim-plan pe Madalina Randasu, care ne prezintă parcursul ei de la o mare corporație de consultanță către propria afacere de succes din domeniul comunicării.

Invitata dezvăluie cum a reușit să gestioneze această tranziție, cât de greu a fost, dar și cât de mare a fost satisfacția de după. Mai mult de atât, Mădălina povestește despre rolul ei de mamă, de femeie, dar și de antreprenor în societatea românească.

Mădălina Randasu a ales să vorbească deschis despre visul ei devenit realitate, presărând acest dialog cu sfaturi prețioase pentru antreprenori aflați la început de drum sau pentru persoanele care intenționează ca pe viitor să deschidă un business. După 20 de ani de corporație, a avut curajul și încrederea de a-și asculta inima și de a deveni propriul angajat, prestând servicii de comunicare în sprijinul oamenilor de afacere români.

“Dacă nu există oportunitățile de care ai nevoie, du-te și creează-le.” – Madalina Randasu

Invitata noastră se bucură de realizări mărețe atât pe plan personal, cât și profesional. Mădălina este președinte de ONG, oferă servicii de consultanță și contribuie activ la comunitatea de business din România. Recunoaște că a avut o perioadă dificilă, însă a reușit să-i facă față fără probleme.

Deși a trecut prin multe momente provocatoare de-a lungul parcursului său, Mădălina Randasu ne mărturisește că a aflat care este misiunea ei – aceea de a-și face viața frumoasă. Mai mult, are o deviză demnă de urmat: ,,Fiecare clipă pe care eu o trăiesc va fi o clipă în care eu voi face tot ce îmi stă în putință să fiu fericită.

Datorită experienței sale, a dezvăluit câteva sfaturi pe care ar trebui să le urmeze fiecare antreprenor înainte de a pune bazele unei afaceri prospere, dar și un “fuckup de succes” din care toți putem avea de învățat.

Dacă rezonezi cu principiile Mădălinei, te invităm să urmărești uimitoarea ei activitate pe:

Timeline Episod

02:12Cine este antreprenorul Mădălina Randasu? 18:29Eșecuri de succes 25:03Smart Cheating

Episodul de astăzi vine cu sfaturi valoroase pentru antreprenorii aflați la început de drum. Ascultă-l pentru a afla detaliat cine te poate ajuta în dezvoltarea afacerii tale, dar și care este misiunea ta antreprenorială.

Dacă te-a captivat discuția de astăzi și îți dorești să fii în permanență la curent cu toate interviurile pe care le-am pregătit pentru tine, pentru a afla mai multe povești, dar și sfaturi din sfera antreprenoriatului, te invităm să te abonezi la newsletter-ul Tu Inspiri Romania. Astfel, vei primi noutăți pentru fiecare episod nou ,,From FINISH to START” și, cine știe… peste un timp poate că vei lua la rândul tău calea antreprenoriatului.

FROM FINISH TO STARTEpisod 1