Roxana Marița ǀ Pactul cu natura în industria cosmetică

Ascultă Episod

Roxana Marita este fondatoarea și deținătoarea businessului Delish Cosmetics, care se ocupă de crearea unor produse cosmetice naturale. Această idee de afacere a luat naștere în 2017, însă abia în 2019 au fost făcuți primii pași concreți pe acest drum.

Businessul Roxanei a început cu ajutorul fondurilor europene, însă birocrația necesară a fost cu adevărat o provocare pentru tânăra antreprenoare. Chiar și atunci când a aflat că poate folosi aceste fonduri pentru visul ei, aceasta nu a crezut că este pregătită să facă acest pas și a fost sceptică în ceea ce privește viitorul afacerii. Roxana a crescut în antreprenoriat în același timp cu businessul ei și spune că e necesar ca antreprenor să înveți constant pentru a putea crește constant.

roxana marita produse cosmetice naturale

„Piața e destul de mare pentru toată lumea.”

Roxana Marița

Lucrând la visul ei, Roxana și-a dat seama că au fost foarte multe lucruri pe care nu le știa și că informația este foarte greu de găsit. Tocmai din acest motiv și din cauza unei strategii de marketing slabe, multe produse calitative de pe piață se pierd. Tânăra antreprenoare își dorește să ofere consultanță acestor businessuri pentru a evolua și a aduce un plus pieței pe care activează. Pentru ea, evoluția acestor branduri nu constituie o concurență, considerând că toată lumea are loc pe piață și că toată lumea ar trebui să aibă posibilitatea de a se dezvolta.

Dacă îți dorești să îi urmărești în continuare activitatea Roxanei și să vezi cum poți beneficia de consultanță, o poți face accesând următoarele link-uri:

Timeline al episodului cu Roxana Marița:
01:41Cine este Roxana? 07:00Consultanță în afaceri 10:58Inspirație, modele de urmat

Te așteptăm în continuare pe canalul Tu Inspiri România, unde găsești doza de inspirație din zona businessului și a antreprenoriatului. De asemenea, te îndrumăm să te abonezi la newsletter pentru a fi printre primii care află ultimele noutăți!

FROM FINISH TO STARTEpisod 89