Raluca Cibu – Buzac | Inovația în afaceri și antreprenorul român

Ascultă Episod
Raluca Cibu Buzac inovatia in afaceri

În prezent, Raluca Cibu – Buzac este fondatorul și managerul Luminspino, dedicându-se consultanței în domeniul inovării atât pentru organizații private, cât și pentru cele publice. În acest episod, Raluca ne împărtășește experiențele proprii de viață și aspecte din parcursul ei în lumea antreprenoriatului, punând un accept deosebit asupra inovației, dezvoltării personale prin învățare și modul în care putem influența pozitiv societatea.

Activitatea pe care o desfășoară Raluca Cibu – Buzac are la bază inovația asociată cu nevoia de adaptare, un element care se prezintă ca fiind indispensabil în această lume care se află într-o permanentă schimbare și dezvoltare.

Pe lângă inovația în afaceri, o altă idee puternic promovată de invitata noastră este cea a învățatului constant, atât pentru beneficiului personal, cât și pentru dezvoltarea profesională. Astfel, nicio persoană nu ar trebui să se oprească vreodată din a învăța și din a influența, pe cât posibil, societatea în mod pozitiv.

Raluca Cibu Buzac inovația în afaceri și antreprenorul roman

Inovația este o chemare interioară către ceva mai bun

Raluca Cibu – Buzac

De asemenea, Raluca ne împărtășește niște caracteristici specifice pe care le consideră ea că le are antreprenorul român și care îl diferențiază față de unul din Statele Unite sau din țările vest-europene. Aceste caracteristici sunt inovația, adaptabilitatea și perseverența. Diferențele sunt cauzate de lipsa legislației dedicate antreprenoriatului și a pachetelor de stimulente în România, factori care ar avea rolul să încurajeze astfel de inițiative.

Timeline al interviului cu Raluca Cibu – Buzac

00:41Cine este Raluca și cu ce se ocupă 05:06Despre greșelile comise pe parcursul carierei și definirea eșecului 08:07Transformarea unei afaceri într-una care inovează 17:48Situațiile cu care s-a confruntat Raluca pe parcurs

Dacă te interesează și dorești să afli mai multe, prin accesarea următoarelor linkuri poți citi despre mai multe aspecte din viața profesională a Ralucăi, dar și informații despre afacerea pe care o administrează:

Te așteptăm în continuare pe canalul de podcast „Tu Inspiri România”, dedicat în întregime antreprenoriatului românesc și persoanelor incredibile din spatele acestor afaceri. În acest loc, poți găsi informații unice și experiențe personale din zona businessului care te pot ajuta să-ți pui în practică ideile.

Dacă informațiile prezentate în acest episod de podcast ți-au atras atenția și ți-au captat interesul, îți propunem să te abonezi newsletterului nostru pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!

FROM FINISH TO STARTEpisod 72