Antreprenor la început de drum – Alexandra Irina Pînzariu

Ascultă Episod
Alexandra Pinzariu Tu Inspiri Romania

„Întotdeauna trebuie să ai pe cineva alături de tine care să te îndrume.” Asta ne-a mărturisit astăzi  Alexandra Irina Pînzariu care dezvoltă o activitate socială de ajutorare a tinerilor licceni în a-și găsi vocația.

Simțind pe pielea ei confuzia cu privire la alegerea unei cariere și lipsa unui mentor, a născut în tânăra eduprenoare, așa cum se consideră ea, dorința de a crea un viitor diferit pentru adolescenții din jurul ei.

Păstreaza-ți mintea deschisă, căci astăzi invitata noastră va împărtăși cu noi 3 lecții importante pe care le-a învățat în urma experienței FuckedUp prin care a trecut, dar și ce abilități ar fi de preferat să aibă un tânăr în antreprenoriat, din perspectiva ei, bineînțeles.

Invitata ne-a dezvăluit și instrumentele de SmartCheating pe care le folosește pentru a-și ușura munca. Vă dau și un indiciu: Zoomul nostru cel de toate zilele, dă-ne nouă astăzi eficientizare în comunicare.

Am încheiat episodul într-o manieră funny, prin care invitata noastră a făcut testul de personalitate antreprenorială. Rezultatul nu ne-a surprins, deoarece ne-am dat seama deja că Alexandra este o creatoare pasionată, optimistă și motivată..

Întotdeauna trebuie să ai pe cineva alături de tine care să te îndrume.

Alexandra Pînzariu

TIMELINE

01:00Cine este astăzi Alexandra Pinzariu?
04:35Care sunt cele mai mari provocări? 07:55Poveste de Fuckup 11:33Smart Cheating

Te-ai regăsit în povestea Alexandrei și vrei să știi mai multe? O poți găsi accesând următoarele linkuri:

Tu Inspiri Romania este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Alte podcast interviuri inspirationale

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la Tu Inspiri Romania , iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 8