Mădălina Rândașu| Consiliere și dezvoltare personală în antreprenoriat

Ascultă Episod
Madalina RandasuTu Inspiri Romania

Episodul de astăzi o aduce în prim-plan pe invitata noastră, Madalina Randasu. Prin discuția cu Mădălina ne-a fost prezentat parcursul ei de la o mare corporație de consultanță către propria afacere de succes în domeniul comunicării.

Aceasta ne-a povestit cum a reușit să gestioneze această tranziție, cât de greu a fost, dar și cât de mare a fost satisfacția de după. Mai mult de atât, Mădălina ne-a povestit despre rolul ei de mama, de femeie, dar și de antreprenor în societatea românească.

Mădălina Randasu a ales să ne vorbească deschis despre visul ei care a devenit realitate, presărând acest dialog cu sfaturi prețioase pentru micii antreprenori aflați la început de drum sau pentru persoanele care antreprenoriatul se află la stadiul de plan viitor. După 20 de ani de corporație a avut curajul și încrederea de a-și asculta inima și de a deveni propriul angajat care prestează servicii de comunicare în sprijinul antreprenorilor români.

„Dacă nu există oportunitățile de care ai nevoie, du-te și creează-le.” – Madalina Randasu

Invitata noastră se bucură de realizări mărețe atât pe partea personală, cât și pe cea profesională. Mădălina e președinte de ONG, oferă servicii de consultanță și contribuie activ la comunitatea de business din România în care ea a crescut. Pe plan personal, aceasta recunoaște că a avut o perioadă destul de dificilă, însă, pe care a știut cum să o gestioneze.

Deși a trecut prin multe momente provocatoare de-a lungul parcursului său antreprenorial, Mădălina Randasu ne mărturisește că a aflat care este misiunea ei, aceea de a-și face viața frumoasă. Aceasta are o deviză, care nouă ne-a plăcut și pe care vă îndemnăm să o urmați: Fiecare clipă pe care eu o trăiesc va fi o clipă în care eu voi face tot ce îmi stă în putință să fiu fericită.

Din experiența sa, ne-a oferit câteva sfaturi despre ce ar trebui să știe fiecare antreprenor înainte de a pune bazele unei afaceri prospere, dar și un “fuckup de succes” din care toți putem avea de învățat.

Dacă consideri că ideile Mădălinei corespund intereselor tale, te invităm să urmărești uimitoarea ei activitate pe:

Timeline Episod

02:12Cine este antreprenorul Mădălina Crângașu? 18:29Eșecuri de succes 25:03Smart Cheating

Episodul de astăzi vine cu sfaturi valoroase pentru antreprenorii la început de drum. Ascultă-l pentru a afla detaliat cine te poate ajuta în dezvoltarea afacerii tale, dar și care este misiunea ta antreprenorială.

Dacă te-a captivat discuția de astăzi și îți dorești să fii în permanență la curent cu toate interviurile pe care le-am pregătit pentru tine, pentru a afla mai multe povești, dar și sfaturi din sfera antreprenoriatului, te invităm să te abonezi la newsletter-ul Tu Inspiri Romania și să lași restul în seama noastră. Îți vom da un reminder pentru fiecare episod nou și te vom invita să asculți fiecare episod din emisiunea From FINISH to START alături de noi.

FROM FINISH TO STARTEpisod 1