Noi Întrebăm şi Antreprenorii „Răspunde” – Mădălina Rândaşu

Ascultă Episod
Madalina RandasuTu Inspiri Romania

Episodul de astăzi o aduce în prim-plan pe invitata noastră, Mădălina Rândașu. Prin discuția cu Mădălina ne-a fost prezentat parcursul ei de la o mare corporație de consultanță către propria afacere.

Aceasta ne-a povestit cum a reușit să gestioneze această tranziție, cât de greu a fost, dar și cât de mare a fost satisfacția de după. Mai mult de atât, Mădălina ne-a povestit despre rolul ei de mama, de femeie, dar și de antreprenor în societatea românească.

Din experiența ei, ne-a oferit câteva sfaturi pentru antreprenorii ce se află la început de drum, dar și un “fuckup de succes” din care toți putem avea de învățat.

01:20Cine este Alina Striinu?

Crezi că ideile Mădălinei corespund intereselor tale? Dacă da, te invităm să urmărești activitatea ei pe:

Alte podcasturi interviu inspirationale

Dacă te-a captivat discuția de astăzi și îți dorești să fii în permanență la curent cu toate interviurile pe care le-am pregătit pentru tine, pentru a afla mai multe povești, dar și sfaturi din sfera antreprenoriatului, te invităm să te abonezi la Tu Inspiri România și să lași restul în seama noastră. Îți vom da un reminder pentru fiecare episod nou și te vom invita să-l asculți alături de noi.

LASĂ-NE UN COMENTARIU
FROM FINISH TO STARTEpisod 1