Maria Surcel | Rolul brandingului în scalarea unui business

Ascultă Episod
maria surcel branding personal

Podcastul de astăzi vine în ajutorul antreprenorilor la început de drum. Pentru ca știm cât de dificilă poate fi diferențierea de concurență în mediul de afaceri, am ales să o invităm pe Maria Surcel să ne dezvăluie câteva strategii de cum ne putem scoate în evidență propriul business.

Maria Surcel este atât fondatoarea companiei Mylk & Huny, cât și antreprenoarea care vrea să schimbe Romania în bine. Aceasta a ales să paveze o nouă cărare pentru antreprenori după o călătorie inițiatică în Marea Britanie de unde s-a întors cu entuziasm, energie și idei noi benefice pentru dezvoltarea țării noastre.

maria surcel branding personal
A investi în business-ul tău sau în tine este o investiție care nu are niciodată riscuri. – Maria Surcel

Maria a intrat în lumea antreprenorială în anul 2018 când a decis să își valorifice pasiunile și să își deschidă propria cafenea unde, ne dezvăluiește aceasta, a avut posibilitatea de a învăța și a aplica lucruri noi din domeniul antreprenorial. Brandingul personal, însă, a ajutat-o pe Maria să își dezvolte creativitatea și să atingă cheia succesului, trecând cu ușurință chiar și de perioada pandemiei.

Ascultă podcastul de astăzi pentru a afla care este procesul de branding și cum poți evita greșelile făcute adesea de antreprenorii la început de drum. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre compania invitatei noastre și ești curios cum te poate ajuta aceasta în dezvoltarea propriului business, te invităm să accesezi pagina Mylk & Huny .

Timeline al episodului cu Maria Surcel:

00:54Cine este Maria, omul de branding? 02:27Ce este brandingul? 18:02Sfaturi antreprenoriale

Ești un antreprenor la început de drum sau doar pasionat de lumea antreprenorială? Te invităm să te abonezi la newsletter-ul Tu Inspiri Romania pentru a afla toate secretele acestei lumi și pentru a te bucura în fiecare săptămână de noi episoade din emisiunea From FINISH to START

FROM FINISH TO STARTEpisod 106