Cristina Toader| Antreprenoriat cu zâmbete perfecte

Ascultă Episod
cristina toader neoclinique

Invitata noastră de astăzi este Cristina Toader, medic stomatolog, antreprenor și o visătoare clasică. Povestim alături de aceasta despre parcursul său antreprenorial și aflăm care sunt bazele unei afaceri și cât de importantă a devenit digitalizarea în medicina dentară.

Cristina a reușit să pună bazele unei clinici stomatologice de succes alături de partenerul său, Nuțu Toader. Au început ca o afacere de familie în anul 1996 și, de-a lungul timpului, clinica a cunoscut o evoluție continuă datorită investițiilor în perfecționarea personalului și a digitalizării domeniului dentar.

cristina toader neoclinique
Stomatologia trebuie privită ca o specialitate medicală. – Cristina Toader

În podcastul de astăzi am ales să vorbim despre tehnologie și impactul său asupra domeniului dentar. Cristina ne dezvăluie sfaturile sale deprinse din parcursul său antreprenorial și ne oferă detalii impresionante despre misiunea clinicii și a echipei sale în contact cu pacienții.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre misiunea Neoclinique sau ești curios de serviciile oferite, te invităm să accesezi siteul clinicii dentare:

Timeline episod:

00:15Cine este Cristina Toader? 04:27Început de antreprenor 21:18Provocări din domeniul dentar

Dacă ți-a plăcut acest episod și vrei să descoperi lumea antreprenorială din perspectiva unui antreprenor, te invităm să te abonezi la newsletter-ul Tu Inspiri Romania pentru a fi la curent cu următoarele episoade din emisiunea From FINISH to START.

FROM FINISH TO STARTEpisod 105