Learnity| Parcursul educațional în formarea unui antreprenor de succes

Ascultă Episod
learnity1920x700

Delia Coldea, coordonatorul activitatilor educationale din Learnity, ne povestește astăzi despre o abordare educațională diferită de învățământul tradițional care ne este comun tuturor. Alături de Delia este prezentă și Ania Ziemba care ne va împărtăși, din postura de elev, experiența sa din cadrul acestui proiect.

Learnity este o comunitate de învățare alternativă care îi ajută pe adolescenți să descopere cine sunt ei cu adevărat. Acest proiect are la bază conceptul școlilor democratice din alte țări, idee exploatată de către doi studenți de la Universitatea Alternativă care și-au dorit să le ofere și elevilor din România posibilitatea de a învața într-un astfel de mediu responsabil, structurat și sigur.

learnity activitati educationale 281x500

„Responsabilitatea învățării stă în mâinile tale.”

Delia Coldea

Ania susține că Learnity, prin proiectele pe care le dezvoltă, înseamnă mult mai mult decât dezvoltare personală. Se axează și pe dezvoltarea profesională, pe autocunaoștere, introspecție, dar și pe o relaționare autentică, indiferent de interlocutor sau mediu. Învățarea alternativă permite astfel lărgirea orizonturilor tinerilor prin diversele moduri în care este abordat procesul de învățare.

Dacă Delia Coldea te-a inspirat și îți dorești să urmărești activitatea proiectului în continuare, o poți face accesându-le pagina.

Timeline al episodului cu Delia Coldea de la Learnity

  • 00:45 Cine sunt Delia Coldea și Ania Ziemba?
  • 10:05 Cum a luat naștere Learnity…
  • 16:08 Dificultățile și provocările unei astfel de business.

Alătură-te nouă, abonându-te la newsletterul Tu Inspiri România, pentru a fi la curent cu viitoarele episoade din emisiunea From FINISH to START, locul unde antreprenorii români își dezvăluie parcursul profesional și oferă sfaturi prețioase.

FROM FINISH TO STARTEpisod 104