Dragoș Anastasiu ǀ Despre momentul potrivit pentru scalarea businessului

Ascultă Episod
dragos anastasiu scalarea businessului

Dragos Anastasiu este un antreprenor care s-a întors în Romania acum 26 de ani, iar de atunci a deschis mai multe businessuri în turism, transporturi și industria hotelieră. Acesta este președintele alianței pentru turism și susține totodată diferite proiecte de tip ONG.

Spre surprinderea familiei, Dragoș a renunțat în urmă cu 26 de ani la cariera de medic în Germania pentru a deveni antreprenor în România. Deși o consideră o meserie onorabilă, acesta și-a dat seama că drumul său în viața este altul și și-a ascultat instinctul de a porni o afacere. A deschis prima companie în domeniul transporturilor, continuând cu dezvoltarea pe piața turismului și în industria hotelieră. Determinarea lui l-a făcut să ajungă acum unul dintre cei mai de success antreprenori din țară.

dragos anastasiu scalarea businessului

„Viața nu e despre mine, ci despre ceilalți.”

Dragoș Anastasiu

Atât în viața personală, cât și în cea profesională, Dragoș s-a ghidat după principiul care spune că viața nu este despre noi înșine, ci despre ceilalți, iar asta l-a ajutat să dezvolte mai multe businessuri. Văzând nevoile oamenilor, acesta s-a gândit la modul în care ar putea veni în ajutorul lor. Drumul lui în antreprenoriat a fost influențat de nevoia pieței, astfel că scalarea businessului pe care îl conducea a venit în mod natural. Printre cele mai mari pericole ale scalării, Dragoș situează și alegerea personalului, deoarece a aflat în acești ani că nu poți construi totul singur și ai nevoie să ai lângă tine oameni de înceredere.

Dacă experiența lui Dragoș Anastasiu te-a inspirat și vrei să îi urmărești activitatea în continuare, o poți face accesând următorul link:

Timeline al episodului cu Dragoș Anastasiu:
01:28Cine este Dragoș? 05:08Scalarea businessului 16:58Recomandări pentru scalare

Rămâi pe canalul Tu Inspiri România pentru a afla primul despre noile episoade ale antreprenorilor români de succes. Abonează-te la newsletter și nu pierde informații utile pentru businessul tău!

FROM FINISH TO STARTEpisod 92