Cristian Ignat ǀ De ce să alegi performance marketing pentru business

Ascultă Episod
cristian ignat performance marketing

Cristian Ignat este fondator și CEO al companiei Aggranda și fondatorul Canopy. Antreprenorul a creat firma Canopy în urmă cu mai mult de șase ani și astfel a ajuns pe piața marketingului online. În schimb, compania Aggranda a luat naștere acum patru ani și activează în domeniul IT-ului.

Faptul că a devenit antreprenor a venit natural în viața lui, fiind o continuare a carierei de freelancer începută în studenție. Pasiunea lui în ceea ce privește marketingul l-a făcut să creeze o companie care se situează în top în România, orientându-se spre un marketing de performanță. Portofoliul companiei conține atât branduri la început de drum, cât și branduri deja consecrate, alegând să diversifice clienții pentru o evoluție cât mai sănătoasă a companiei.

„Regret că nu am lucrat într-o corporație.”

Cristian Ignat

Faptul că a activat ca freelancer o perioadă l-a ajutat să cunoască piața și în același timp piața să-l cunoască pe el, lucru care l-a avantajat la deschiderea afacerii. Consideră că businessul lui trebuie să se bazeze pe performanță și încearcă să nu-l facă să depindă de el și prezența lui. Acesta crede în munca în echipă și alege să scoată la lumina cât mai mulți oameni din companie pentru a-i promova și a-i ajuta să evolueze în această carieră.

cristian ignat performance marketing

Cristian a intrat pe piața muncii ca freelancer și recunoaște că i-ar fi plăcut să guste din experiența unui angajat dintr-o corporație înainte de a deveni antreprenor. Acesta consideră ca antreprenoriatul ar trebui să vină de la sine și că nu este un proces care ar trebui forțat. Astfel spus, îi sfătuiește pe cei care se gândesc să devină antreprenori să experimenteze o astfel de afacere din postura de angajat. În acest timp poate acumula multă experiență în domeniu și de asemenea, poate analiza modul în care funcționează o companie și ce ar trebui să implimenteze sau nu în propria companie.

Dacă experiența lui Cristian te-a inspirat și vrei să îi urmărești activitatea în continuare, o poți face accesând următorul link:

Timeline al episodului cu Cristian Ignat:
01:30Cine e Cristi? 04:50Conceptul de performance marketing 11:33Greutăți în carieră

Abonează-te la newsletterul Tu Inspiri România și urmărește emisiunea From FINISH To START pentru a vedea ce îi lipsește afacerii tale și cum îți poți îmbunătății businessul, urmând sfaturile unor antreprenori de succes.

FROM FINISH TO STARTEpisod 91