Carieră și destin din pasiunea pentru sport | Șerban Damian

Ascultă Episod

Vrei și tu să adaugi ani de calitate vieții tale? Invitatul nostru de astăzi îți poate arăta cum. Doctorul în nutriție și antreprenorul de succes Șerban Damian ne-a acceptat invitația și a împărtășit cu noi poveștile sale de viață sub forma unor sfaturi numai bune de pus în practică.

Ne-a mărturisit dorința lui: „Aș vrea să fiu un catalizator în viețile oamenilor„ și ne-a demonstrat prin FuckUp-ul lui că uneori ce-i mult strică.

Toată lumea face pasul în antreprenoriat cu emoții și frici, însă el ne îndeamnă să fim mereu deschiși, să încercăm lucruri noi și să nu ne limităm. Șerban ne spune să nu stăm pe loc niciodată și să îndrăznim să o luăm oricând de la capăt atunci când simțim chemarea și suntem conduși de pasiune. Pentru că nu ne așteptăm să ne fie ușor, doctorul Damian ne îndeamnă să fim pregătiți pentru toate provocările care ne așteaptă.

Am avut și o surpriză cand am aflat că invitatul nostru a practicat un sport foarte aparte: învățatul în ritm accelerat, galopant. Nu e pentru toată lumea, dar cu siguranță pentru el a fost un succes.

Pe lângă asta a avut și o intervenție divină, un „business angel” care a crezut în visul lui și l-a ajutat să își dezvolte afacerea.  Întâmplarea l-a motivat să își dorească să investească și el la rândul lui în suflete tinere la început de drum. Însă, timpul va decide.  

Nu te mai ținem de vorbă și te invităm să dai cu încredere play și să aflii toată povestea.

Progresul vine din eșec în eșec. Să nu stai pe loc, să tragi niște concluzii și să ai curajul să continui

Șerban Damian

Timeline Episod

00:48Cine este astăzi Șerban Damian? 14:30Evoluția preocupării despre nutriție în România 31:21Punct forte si mai putin forte 36:43Poveste de fuck-up

Iar dacă ești interesat să descoperi și mai multe poți accesa următoarele link-uri:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Alte podcast interviuri inspirationale

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 36