Fotografii cât o mie de cuvinte | cu Alina Botică

Ascultă Episod
Alina Botica Fotografii cat o mie de cuvinte

Este aceeași persoană care era la vârsta de 15-16 ani, cu aceleași vise, însă cu mai multă experiență. Astăzi ne bucurăm tare mult să vă facem cunoştinţă cu Alina Botică.

Cu o încredere în sine care poate muta munții încă de la o vârstă fragedă, Alina, ne povestește cum a început călătoria sa în  lumea magică a fotografiei. Creează povești și oferă încredere în sine clientelor sale într-o manieră naturală prin fotografiile de portret cărora le dă viață și ne spune că „noi înșine suntem cel mai mare critic al nostru”.

Totodată, Alina ne face cunoștință cu o „caracteristică” specifică oricărui artist: organizarea. Cu toții știm că artiștii sunt, în general, dezorganizați tocmai fiindcă posedă multă creativitate și din cauza faptului că timpul nu le este suficient pentru a o putea exprima.

Spre final, experiența de tip fuck-up prezentată de Alina ne arată că putem distruge orice barieră dacă folosim curajul atunci când experimentăm un nou început, deoarece teama de eșec ne împiedică de cele mai multe ori să facem ceea ce ne place și ne dorim de fapt, rezultând multe regrete, întrebări și îndoieli.

Să ne simțim bine cu noi înșine.

Alina Botică

Timeline Episod

01:11Cine este astăzi Alina Botică? 02:16Povestea din spatele Alinei 05:46Provocările fotografiei de Boudoire 13:27Puncte forte şi mai puțin forte 16:38Poveste de tip fuck-up

Ești pasionat/ă de fotografie? Poți urmări activitatea Alinei pe:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Alte podcast interviuri inspirationale

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

LASĂ-NE UN COMENTARIU
FROM FINISH TO STARTEpisod 40