SECRETELE unui jurnalist de TOP cu Daria Diaconiuc

Ascultă Episod
Daria Diaconiuc Tu Inspiri Romania

Raluca Daria Diaconiuc este Redactor la Prima TV, Realizator TV la Look Medica și Realizator Videoteca Excelenței la Apollonia TV. 

” Norocul meu pe lume este că pot face atât de multe lucruri încât nu există loc de plictiseală, zilele nu au cum să fie la fel, cu aceleaşi poveşti sau imagini.” De asemenea, Daria menționează că reușește să găsescă echilibru – între job și timpul liber, între timpul acordat familiei și timp personal.

Astfel, în acest episod de podcast descoperim, printr-un exemplu clar oferit de Daria, cele doua țărmuri între care gravitează viața noastă, întrucât jurnalismul este o meserie pregătită pentru foarte multe provocări.

Dacă ești un om care are nevoie de motivație externă, atunci jurnalismul este pentru tine. Pentru că ai șansa să înveţi mereu alte şi alte lucruri despre oamenii cu care te întâlneşti, interacţionezi cu energie și entuziasm la fiecare poveste de viaţă.

Norocul meu pe lume este că pot face atât de multe lucruri încât nu există loc de plictiseală

Daria Diaconiuc

Timeline Episod

01:24Cine este astazi Daria Diaconiuc? 22:55Puncte tari si mai putin tari, ale Dariei 27:45Poveste de FuckUp

Vrei să afli mai multe despre DARIA DIACONIUC?

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Alte podcast interviuri inspirationale

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 22