Despre procese de business cu Ramona Gombos

Ascultă Episod
Ramona Gombos Tu Inspiri Romania

În această emisiune o avem ca invitată pe Ramona Gomboş, cu care am discutat generalităţi legate de antreprenoriat, dar şi despre cât de esenţială este procedurarea unui business de succes.

Specialistă în îmbunătăţire de procese pentru afaceri, dar şi o persoană deschisă la provocări şi noutate, Ramona reuşeşte să le combine pe cele două într-o manieră profesionistă, ajutând diverşi antreprenori să-şi înţeleagă nevoile şi să-şi crească afacerea. 

Nu în ultimul rând Ramona ne-a împărtăşit un fuck-up pentru că şi greşelile fac parte din viaţa noastră şi joacă un rol important, chiar benefic în dezvoltarea şi evoluţia oricărui antreprenor. 

Spre final, aşa cum v-am obişnuit , invitata noastră ne-a divulgat ceva ce noi numim SMART CHEATING, proces care poate uşura munca oricui şi pe care îl putem testa începând chiar de azi. Iar surpriza noastră pentru Ramona a fost un test de personalitate antreprenorială.

Timeline Episod

01:09Cine este Ramona Gomboş? 04:28De ce apelează clienţii la serviciile Ramonei şi primele reacţii 07:04Poveste de FuckUp 11:27Smartcheating
01:20Cine este Alina Striinu?

Simţi că rezonezi cu Ramona? Te invităm să urmăreşti activitatea ei pe :

Alte podcast interviuri inspirationale

Dacă vrei să ai acces nelimitat şi permanent la principii de gândire antreprenorială, poveşti din spatele afacerilor, dar şi principii universale ale succesului, indiferent cum ar arăta acesta pentru tine, te invităm să te abonezi la Tu Inspiri România, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

LASĂ-NE UN COMENTARIU
FROM FINISH TO STARTEpisod 11