Mihaela Tatu | Parcursul unui om împlinit care iubește viața

Ascultă Episod
Mihaela Tatu tu inspiri romania

Episodul de astăzi este despre împlinire, inspirație și autocunoaștere, iar despre toate acestea vine să ne povestească invitata noastră specială, Mihaela Tatu.

Mihaela Tatu este o persoană împlinită care iubește viața. Ea se află într-o călătorie continuă de autocunoaștere, iar astăzi vine să ne încânte și să ne inspire cu povești, sfaturi și noi perspective atât asupra vieții cât și asupra antreprenoriatului.

Cu o experiență remarcabilă în televiziune și public speaking, Mihaela Tatu are puterea de a deveni o inspirație pentru întreaga Românie. Ea ne mărturisește că toată această experiență au format-o ca om și au construit antreprenorul de succes care este astăzi. Fii pregătit pentru povești inspiraționale, sfaturi practice și noi perspective atât asupra vieții cât și asupra antreprenoriatului.

Trainer și coach pe tehnica și arta discursului, Mihaela Tatu face voluntariat la școli pentru a-i învăța pe tineri să transmită idea corectă pe care o au în mintea lor. În plus ea ține seminarii de conștientizare a femeii în societate și a feminității, deoarece ea consideră că este important să ne întoarecem la noi ca ființă, la esența noastră.

De accea, Mihaela Tatu ne încurajează să avem curajul să ne poziționăm pe primul loc în lista priorităților, să ne hrănim dorința de dezvoltare pentru că doar așa vom reuși să ne cunoaștem și să descoperim cine suntem cu adevărat. 

Indiferent ce ai face, străduiește-te să fii cel mai bun.

Mihaela Tatu

Timeline Episod

02:54Cine este astăzi Mihaela Tatu? 06:17Visurile copilăriei 11:57Un punct forte/ un punct mai puțin forte 28:04Sfaturi pentru tinerii antreprenori

Dacă ești inspirat și curios să aflii mai multe, te invităm să urmăreşti activitatea pe care o desfășoară Mihaela Tatu accesând următoarele linkuri:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

LASĂ-NE UN COMENTARIU
FROM FINISH TO STARTEpisod 46