Cursa cu obstacole a antreprenoriatului | Christian Nistor

Ascultă Episod
cover christian nistor 1920x700

La fel ca și în viață, drumul în antreprenoriat este presărat cu obstacole din care avem întotdeauna de învățat.

Christian Nistor este cel care a spus DA provocării noastre și vine să împărtășească cu noi povestea lui de fuckup din care a învățat trei lecții importante. Una dintre ele este aceea că nu comentariile pozitive, așa cum ne-am aștepta, sunt cele care ne încurajează să creștem, ba din contră, cele negative, dar constructive, deoarece pot crea plus valoare evenimentelor. Pentru că nu vrem să dăm mai mult din casă, vă lăsăm pe voi, curioșii, să ascultați episodul integral pentru a afla toate aceste lucruri direct de la invitatul nostru.

Oricât de mult succes ai avea, înainte de a face următorul pas, analizează de 50 de ori la rând.

Christian Nistor

Atât din pasiunea pentru sport cât și din experiența lui de militar, Christian a reușit să pună bazele unei comunități de valori, însumând curajul și spiritul de camaraderie ale fiecăruia și a transformat-o într-un eveniment prin care oricine dorește să cunoscă oameni noi, să se distreze și să trăiască sănătos, este binevenit.

christian nistor asaltul lupilor
Asaltul Lupilor

Christian susține că fiecare persoană în parte este un cumul de experiențe care te transformă în cine ești astăzi, iar el mărturisește că omul care este astăzi există datorită experienței lui militare. Deși, a decis la un moment dat să pună stop carierei de militar, el s-a folosit de ceea ce a învățat în tot acest timp  pentru a organiza curse cu obstacole. Deoarece a avut șansa de a învăța multe lucruri care l-au ajutat foarte mult în drumul lui antreprenorial, el consideră toată această experiență ca fiind punctul lui forte.

Ești pregătit să faci pasul spre un alt nivel al mișcării, sportului, dar și al antreprenoriatului? Ascultă interviul de astăzi și vezi ce ți-am pregătit.

Dacă ești pasionat de sport și vrei să știi mai multe despre activitatea lui Christian Nistor, te invităm să accesezi următoarele link-uri:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Dacă ți-a plăcut interviul cu Christian Nistor și te-am convins să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 51