De la inginerie mecanică, la saponine naturale | Mihaela Arion

Ascultă Episod
De la Inginerie la Sponine naturale cu Mihaela Arion

Ce ar fi dacă? Aceasta este întrebarea pe care antreprenoarea noastră a avut îndrăzneala să și-o adreseze. Mihaela Arion a avut curajul să-și schimbe domeniul la 360 de grade și a trecut de la inginerie mecanică la saponie naturale, iar astăzi se bucura de un mare succes.

Ideea inovativă cu bureți naturali ai Mihaelei s-a conturat datorită pasiunii ei pentru grădinărit și a nevoii de a se conecta cât mai mult cu natura. Ea ne mărturisește că a fost nevoită să se adapteze întotdeauna la situații noi, să învețe constant și să se folosească de diferite idei alternative pentru a pune bazele afacerii ei.

Drumul ei spre antreprenoriat a venit mai mult forțat și a pornit de la dorința de a găsi o idee și de a o transforma într-un lucru care să rezolve o problemă a oamenilor din jur. Timp de treizeci de ani, Mihaela Arion a parcurs acest drum presărat atât cu bucurii și experiențe frumoase, cât și cu obstacole și momente grele din care a avut întotdeauna de învățat.

Mihaela Arion mărturisește că fiecare experiență a lăsat câte o amprentă, iar toate aceste amprente, împreună, au ajutat-o să devină omul pasionat și antreprenorul de succes care este acum.

Mihaela vine astăzi să ne ofere lecții valoroase, sfaturi practice și povești interesante de viață și are puterea să devină o inspirație pentru iubitorii de natură în particular și pentru o țară întreagă în general.

“Un antreprenor este de succes dacă munca lui are un scop.”

 Mihaela Arion

Timeline Episod

00:48Cine este astăzi Mihaela Arion? 02:16Visurile copilăriei 04:44Cum s-a conturat ideea antreprenorială? 10:52Beneficiile bureților naturali 12:25Informații despre curs 13:21Un punct forte/ un punct mai puțin forte 16:28Poveste de FuckUp

Mai multe despre Mihaela Arion

Dacă povestea Mihaelei Arion te-a inspirat și vrei să știi mai multe, o poți face accesând link-urile de mai jos:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

FROM FINISH TO STARTEpisod 42