Cosmin Zaharia| Cum să devii regizorul propriei povești de succes

Ascultă Episod
cosmin zaharia lumea filmului

Invitatul nostru de astăzi, Cosmin Zaharia, ne ajută să pătrundem în lumea filmului atât prin ochii unui regizor, cât și prin ochii unui actor dezvăluindu-ne traseul său inspirațional în cariera de regizor cu spirit antreprenorial.

Cosmin s-a născut la Târnăveni, a urmat cursurile unui liceu cu profil real și a absolvit Facultatea de Biologie. Și-a dat seama că nu e pe drumul pe care acesta și-l dorește și a avut curajul de a-și urma pasiunea, înscriindu-se la Facultatea de Film și Teatru din București.

cosmin zaharia lumea filmului

“Creierul este dușmanul inimii.”

Cosmin Zaharia

Podcastul de astăzi vine ca un îndemn și ca o sursă de inspirație asupra antreprenorilor aflați la început de carieră care pornesc pe drumul succesului temători. Invitatul nostru a ales să-și scrie propria poveste de succes, urmându-și visul și asumându-și potențialele riscuri.

Dacă vrei să afli cum poți deveni conștient de abilitățile tale și cum poți ajunge la un mindset potrivit fără ajutorul unui mentor, te invităm să asculți povestea lui Cosmin. Te sfătuim, totodată, să ai langă tine o foaie și un pix pentru că voi fi multe idei și fraze pe care vei vrea să le notezi.

Timeline al episodului cu Cosmin Zaharia:
00:27Introducere în lumea filmului 03:45Drumul de la actor la regizor 06:50Care sunt bazele conceperii unui film?

Abonează-te la newsletter-ul Tu Inspiri Romania pentru a descoperi, alături de noi, secretele din spatele unui antreprenor de succes și pentru a primi săptămânal episoadele noastre inspiraționale din lumea business-ului.

FROM FINISH TO STARTEpisod 103