Cosmin Răileanu | Despre dificultățile întâmpinate în propria afacere

Ascultă Episod
cosmin raileanu probleme intampinate de antreprenor

Cosmin Raileanu, invitatul acestui episod, a creat în urmă cu 8 ani brandul Vindem-Ieftin.ro, o casă de comenzi, care se ocupă cu comercializarea materialelor de construcții la prețuri avantajoase, oferind și consultanță umană clientului.

Numele lui Cosmin poate ți se pară familiar deoarece a fost un participant în cadrul primului sezon al emisiunii Imperiul Leilor în urmă cu peste un an. Din păcate, jurații emisiunii nu au înțeles rostul și interesul pentru un asemenea business. Cu toate acestea, afacerea s-a dovedit un real succes, iar experiența în sine nu a fost o dezamăgire, întrucât Cosmin a văzut și o parte bună în această participare, anume absența de competitori datorată lipsei de încredere într-un asemenea tip de business.

cosmin raileanu probleme intampinate de antreprenor

„Totul este despre a avea răbdare și a nu te opri.”

Cosmin Răileanu

Un aspect important al acestui interviu îl reprezintă drumul anevoios parcurs de Cosmin pentru a ajunge unde se află în prezent. A înfruntat multe dificultăți în cariera sa, mărturisind că ar fi renunțat de 10 ori sau, dacă nu, chiar în fiecare zi. Printre provocările prin care a trecut Cosmin se numără plecarea a trei sferturi dintre angajați într-o singură săptămână sau a unor departamente întregi din afacere, dar și refuzul distribuitorilor de a mai continua colaborările. Însă, aceste situații nu l-au descurajat și și-a continuat drumul până în prezent, un prezent în care Vindem-Ieftin.ro este un competitor veritabil pe piața materialelor de construcții

Timeline al episodului alături de Cosmin Răileanu:
00:50Cine este Cosmin Răileanu? 03:15Momentele dificile confruntate până acum 14:21Ce te-ar fi ajutat să știi la început de drum? 20:11Efectele pandemiei asupra afacerii sale

Dacă povestea invitatului nostru și sfaturile sale te-au impresionant, poți afla mult mai multe despre Cosmin și afacerea sa vizitând următoarele pagini:

Fii pe fază! Abonează-te de îndată la newsletterul Tu Inspiri România și noi avea grijă să primești doza necesară de inspirație, dar și siguranța că nu vei pierde niciun episod nou al emisiunii From FINISH to START, locul unde antreprenorii română își spun poveștile de succes și drumul anevoios din spatele acestora.

FROM FINISH TO STARTEpisod 79