Antreprenoarea Gabriela Dragomir te ajuta sa iti internationalizezi afacerea

Ascultă Episod
Gabriela Dragomir Tu Inspiri Romania

În episodul de astăzi o avem alături pe antreprenoarea Gabriela Dragomir care ne va prezenta viziunea ei despre afaceri și despre internaționalizarea acestora. Gabriela spune despre ea că este focusată, pasionată, disciplinată și că iubește să creeze legături cu oamenii de la care consideră că are ceva de învățat.

Nu este genul de persoană care să creadă în succesul realizat cu ajutorul unor shortcut-uri, considerând că doar prin multă muncă îți poți atinge idealurile dorite.

Fiind foarte atrasă de oameni, Gabriela a pus bazele unui proiect care să ajute antreprenorii români în dezvoltarea afacerilor, dar și cu idei care pot duce către internaționalizarea produselor și serviciilor acestora, dar mai multe despre acest lucru puteți auzi chiar din discuția pe care am avut-o cu ea.

Definiția succesului nostru este muncă, muncă și iar muncă.

Gabriela Dragomir

Timeline Episod

02:05Cine este astazi Gabriela Dragomir? 05:30Cu ce se ocupă Gabriela în momentul actual? 10:58Poveste de FuckUp 14:47Smart Cheating
01:20Cine este Alina Striinu?

Crezi că ideile Gabrielei corespund intereselor tale? Dacă da, te invităm să-i urmărești activitatea pe:

Alte podcasturi interviu inspirationale

Dacă te-a captivat discuția de astăzi și îți dorești să fii în permanență la curent cu toate interviurile pe care le-am pregătit pentru tine, pentru a afla mai multe povești, dar și sfaturi din sfera antreprenoriatului, te invităm să te abonezi la Tu Inspiri România și să lași restul în seama noastră. Îți vom da un reminder pentru fiecare episod nou și te vom invita să-l asculți alături de noi.

LASĂ-NE UN COMENTARIU
FROM FINISH TO STARTEpisod 4