Gabriela Bereș | Stimularea unei industrii și a generațiilor viitoare

Ascultă Episod

În primul episod al acestui sezon, o avem drept invitată pe Gabriela Beres, care se descrie drept un om al schimbărilor, dând dovadă de ambiție și prezentând calitățile necesare unui lider. Cu toate că a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Gabriela și-a început cariera în cadrul departamentului de Resurse Umane al Puratos, ulterior ajungând Director Operațional și, în final, avansând la poziția din prezent, cea de Director Regional pentru Europa de Est în aceeași companie.

Puratos, compania în care Gabriela activează, are ca domeniu de activitate producția de ingrediente alimentare sănătoase și sustenabile, care sunt mai apoi utilizate în brutărie, cofetărie și industria ciocolatei. Se poate considera că este un tip de business foarte atractiv, chiar dacă România este în urmă din anumite privințe în acest tip de industrie.

Gabriela Beres Puratos

„Acceptarea diversității de opinie este importantă pentru a te dezvolta ca un lider sau ca un specialist.”

Gabriela Bereș

Un țel pe care și l-a asumat Gabriela, dar și compania pe care o reprezintă, este acela de a ajuta industria din care face parte. România se confruntă în prezent cu o lipsă acută de meseriași, aspect valabil și pentru industria alimentară. Astfel, înființarea Bakery School este una dintre metodele de combatere a acestei probleme. Aici, copiii au posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile creative și pasiunile, fiind, în același timp, și o strategie de investiție și dezvoltare prin pregătirea unor viitori meseriași în industriile de panificație, patiserie și cofetărie.

Timeline al interviului cu Gabriela Bereș:
00:54Cine este Gabriela Bereș? 10:55Ieșirea din zona de comfort și luarea de la capăt 22:10Dubiile resimțite pe parcurs și înfruntarea lor 27:10Sfaturi oferite de către invitată pentru cei care sunt la început de drum

Vizitează următoarele shortcut-uri pentru a știi mai multe despre compania în care Gabriela activează, dar și despre inițiativa pe care o demarează:

Alătură-te nouă, abonându-te la newsletterul Tu Inspiri România, pentru a fi la curent cu viitoarele episoade din emisiunea From FINISH to START, locul unde antreprenorii români își dezvăluie parcursul profesional și oferă sfaturi prețioase celor la început de drum, și nu numai.

FROM FINISH TO STARTEpisod 73