Andrei Borțun| Dezvoltare culturală prin intermediul antreprenoriatului creativ

Ascultă Episod
andrei bortun dezvoltare culturala si creativa

Andrei Bortun, fondatorul companiei The Institute, ne povestește astăzi despre importanța colaborării în deschiderea antreprenorială și a modernizării societății românești.

Andrei este antreprenorul care participă activ la inovarea zonelor culturale și creative ale României prin intermediul proiectelor sociale care au ca rol promovarea succesului, educației și talentului românesc.

andrei bortun dezvoltare culturala si creativa
Industriile creative și culturale reprezintă o paleta imens de largă. – Andrei Borțun

Invitatul nostru ne dezvăluie secretele din spatele acestui domeniu și ne evidențiază atât importanța dezvoltării culturale, cât și a setării obiectivelor financiare realiste în scalarea unui business.

Drumul spre succesul antreprenorial depinde, în mare măsură, de setul de valori din spatele fiecărui antreprenor. Ascultă podcastul de astăzi pentru a descoperi cum îți poți măsura succesul din punct de vedere financiar și care sunt atributele pozitive ale afacerii tale.

Dacă te-am făcut curios și vrei să afli mai multe detalii despre activitatea lui Andrei și proiectele sale educaționale, te invităm să accesezi pagina companiei The Institute .

Timeline al episodului cu Andrei Borțun:
00:30Cine este Andrei Borțun? 06:52Obiectivele antreprenoriatului cultural 18:18Gestionarea relațiilor profesionale

Te invităm să te abonezi la newsletter-ul Tu Inspiri Romania pentru a te bucura săptămânal de episoadele inspiraționale și sfaturile importante ale antreprenorilor români.

FROM FINISH TO STARTEpisod 102