Manuela Meleandră |Importanța competențelor lingvistice într-un business de succes

Ascultă Episod
manuela meleandra lingua transcript

Manuela Meleandra ne invită astăzi să intrăm în lumea fascinantă a cunoștințelor educaționale și ne dezvăluie atât beneficiile abilităților lingvistice în lumea antreprenorială, cât și importanța dezvoltării gândirii antreprenoriale.

Manuela se descrie a fi mamă, profesor de germană și un om îndrăgostit în permanență de învățare. Aceasta a reușit să demareze propriul business din pasiunea sa, o școală privată, datorită gândirii antreprenoriale de a optimiza lucrurile în folosul său.

manuela meleandra lingua transcript
Căutarea este răspunsul. – Manuela Meleandră

Invitata noastră este, după poveștile împărtășite în acest podcast, un om autodidact care, spune ea, a reinventat roata deseori din lipsă de informații și din dorința de acțiune. A învățat și a practicat pe cont propriu un domeniu nou, reușind să facă campanii de publicitate fără ajutorul unui specialist, ajungând la concluzia că un antreprenor este acea persoană care atunci când nu își permite să angajeze un specialist, devine el unul.

Te invităm să asculți noul podcast pentru a afla atât motivul pentru care Manuela consideră statutul de antreprenor ca fiind o favoare pe care ne-o putem face nouă, dar și cum îți poți dezvolta o mentalitate de creștere.

Dacă vrei să înveți tu, sau vrei să îți determini angajații să învețe o limbă nouă, o poți face accesând pagina companiei Lingua TranScript .

Timeline al episodului cu Manuela:
00:36Cine este Manuela Meleandră? 06:43Momente dificile în antreprenoriat 14:32Cum gestionezi momentele de panică?

Dacă ți-a plăcut acest episod și vrei să afli mai multe despre domeniul antreprenorial, te invităm să te abonezi la newsletter-ul Tu Inspiri Romania pentru doza săptămânală de inspirație antreprenorială.

FROM FINISH TO STARTEpisod 101