Bogdan Pandea ǀ Cum te poate ajuta francizarea afacerii

Ascultă Episod
bogdan pandea francizarea afacerii

Bogdan Pandea este un tânăr antreprenor care a fondat în Cluj lanțul de cafenele Captain Bean în anul 2014. În primii patru ani de activitate brandul s-a dezvoltat și a ajuns la nouă locații, între timp numărul lor crescând considerabil. Acesta își dorește să treacă de granițele județului și să se dezvolte și în alte zone ale țării.

În facultate, Bogdan s-a pregătit să devină contabil și asta se vedea făcând toată viața până când a participat la un training de antreprenoriat, iar asta i-a schimbat radical viziunea. Acesta spune că a avut sprijinul profesorilor în timpul studenției și că l-a ajutat foarte mult să primească păreri din partea unor oameni cu experiență. Trecând prin dezvoltarea propriului business, Bogdan și-a dat seama că pentru cineva la început de drum preluarea unei francize este un început foarte bun. Tocmai din acest motiv a lucrat mult în ultima perioadă la dezvoltarea zonei de franciză a propriei afaceri, oferind și sprijin pentru tinerii antreprenori.

bogdan pandea francizarea afacerii

„Un business crește împreună cu angajații și clienții.”

Bogdan Pandea

În acești ani Bogdan a văzut cât de important este să ai în afacerea ta angajați valoroși, care să ajute la creșterea businessului. În opinia sa, cel mai dificil și totodată cel mai satisfăcător factor în acest domeniu este relația pe care o construiești cu oamenii. În menținerea unui astfel de business pe piață, modul în care îi faci pe clienți să se simtă în interiorul cafenelei este un factor decisiv. Din acest motiv, Bogdan caută mereu angajați care să își dea interesul, să se implice și să înțeleagă că dacă un business crește, pot și ei crește la rândul lor în cadrul acestuia.

Dacă experiența lui Bogdan te-a inspirat și vrei să îi urmărești activitatea în continuare, o poți face accesând următorul link:

Timeline al episodului cu Bogdan Pandea:
01:23Cine este Bogdan? 13:30Francizarea businessului 20:48Dificultăți din industrie

Nu uita să te abonezi la newsletterul Tu Inspiri România pentru a afla mai multe povești în următoarele episoade din From FINISH To START. Învață cum să devii mai bun în domeniul tău din experiențele antreprenorilor români de succes.

FROM FINISH TO STARTEpisod 94