Doru Mircea | Digitalizarea, cheia succesului în businessul tău

Ascultă Episod
Doru Mircea

Doru Mircea este antreprenorul cu o experiență de 11 ani în domeniul marketingului digital care ne împărtășește punctele forte pentru care trebuie să începem să folosim digitalizarea în business.

Digitalizarea în business a început să fie folosită mai mult odată cu perioada pandemiei, atunci când antreprenorii au ajuns la concluzia că este cea mai bună decizie în momentul respectiv și când nu aveau alte alternative.

Orice lucru făcut în ultimul momentul nu poate aduce rezultate maxime! Doru ne explică care este motivul pentru care trebuie să ne digitalizam businessul la momentul potrivit și de ce nu trebuie să facem acest pas când aceasta este unica soluție.

Doru Mircea

Timpul nostru este limitat!

Doru Mircea

Ne credeți sau nu, timpul este chiar limitat! Ca antreprenor nu ai timp de irosit, gestionarea timpului trebuie să fie făcută cu mare atenție. Nu poți risca să îți aloci timp unor servicii sau lucruri care nu îți aduc un puls de câștig sau să crezi ca poți începe mai multe business-uri deși nu ești pregătit.

Dacă te gândești să intri în lumea antreprenoriatului sau dacă faci deja parte din aceasta dar nu ai luat încă hotărârea de a începe digitalizarea business-ului, atunci acest interviu poate fi soluția!

Timeline Interviu cu Doru Mircea

05:28Cum este văzută digitalizare și beneficiile acesteia 05:21Cele mai frecvente greșeli pe care le facem la extinderea unui site 25:53Ce determină succesul în mediul online

Vrei să afli mai multe despre domeniul în care activează Doru Mircea? Poți accesa următoarele link-urile:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi unde antreprenori de succes își spun poveștile din spatele business-urilor de succes.

Dacă te simțit inspirat de interviul cu Doru Mircea, te invităm să te abonezi la „Tu Inspiri Romania”, mai departe noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 65