Ovidiu Golea | Călătoria unui marketer de succes

Ascultă Episod
Ovidiu Golea

Episodul de astăzi este despre determinare, cunoaștere și progres. Despre asta este vorba în drumul spre succes al lui Ovidiu Golea, marketer digital și inovator, întotdeauna aflându-se în căutarea rezultatelor și a învățării continue.

Totuși, nu s-a aflat dintotdeauna aici. Având înclinații spre sport și spre religie din copilărie, Ovidiu Golea s-a îndreptat de-a lungul timpului spre IT, programare și calculatoare ajungând în prezent la marketing digital, mai exact în zona de marketing afiliat.

Ovidiu Golea

Intrând la început în acest domeniu într-un proiect bazat pe colaborare, Ovidiu și-a continuat drumul pe cont propriu. Business-ul său s-a bucurat de un succes substanțial datorită pandemiei. A existat o migrare imensă a populației în mediul online care este în continuă creștere și în prezent.

Perseverența a contribuit la succesul afacerii sale, dar și la dezvoltarea propriei persoane. Trecând de-a lungul timpului de la o persoană emotivă la o persoană sigură pe sine, Ovidiu Golea consideră că mai are multe de învățat și mult de lucrat la sine.

Pe măsură ce înveți, îți dai seama că ai și mai mult de învățat.

Ovidiu Golea

Timeline Episod

0:48Cine este astăzi Ovidiu Golea? 02:40Ce şi-a dorit Ovidiu să devină şi ce face în prezent? 11:50Ce provocări întâmpină afacerea lui Ovidiu?

Dacă ești inspirat și pasionat de marketing, te invităm să urmăreşti activitatea pe care o desfășoară Ovidiu Golea accesând următoarele linkuri:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 49