Mihai Moreanu | Spiritualitatea, ca aliat in viața de antreprenor

Ascultă Episod
Cover Mihai Moreanu 1920x700

Mihai Moreanu este antreprenor cu experiență de aproape 20 de ani și deține o firmă care realizează mobilă la comandă, iar în episodul de astăzi ne împărtășește cunoștințele lui în domeniu.

Absolvent al facultății de Management din cadrul ASE București, Mihai Moreanu ne explică cât este de important să avem o echipă de management și cum putem ținem cont de valorile etice, într-o sferă de activitate ca antreprenoriatul.

La început de drum, fiecare antreprenor consideră că poate gestiona o afacere din toate punctele de vedere: poate lua parte la procesul de producție, poate ține evidența cheltuielilor și chiar poate fi un manager foarte bun pentru afacerea lui. Însă, de cele mai multe ori greșesc la acest capitol.

Mihai Moreanu

Nu cred în noroc!

Mihai Moreanu

Chiar dacă unii oameni ar vrea să ne contrazică, putem spune că antreprenoriatul este o cale către libertate. Pentru unii, această cale duce spre libertate financiară, dar pentru cei mai mulți antreprenori libertatea de creație și de dezvoltare este cea mai importantă. Cert este faptul că acest drum necesită multă dăruire, curaj, energie și foarte multă răbdare.

Timeline Interviu cu Mihai Moreanu

08:00Aspecte la care să fii atent dacă vrei să îți deschizi o afacere. 14:53Profilul unui antreprenor de succes. 23:41Rolul eșecului în antreprenoriat.

Dacă vrei să descoperi viața antreprenorială a invitatului nostru, poți accesa următorul link:

„Tu Inspiri România” este canalul de podcast unde găsești inspirație, sfaturi prețioase din zona de bussines și mai ales un climat potrivit dezvoltării tale.

Dacă și de această dată ți-am oferit o doză de inspirație, te poți abona la „Tu Inspiri România” ca să fii la curent cu toate noutățile din zona de bussines și antreprenoriat.

FROM FINISH TO STARTEpisod 66