Mihaela Ganciu | Rețeta succesului: pasiune, implicare și sport

Ascultă Episod

Mihaela Ganciu este om de comunicare și fondatoarea agenției de PR Caracteristic, iar în acest episod ne împărtășește experiența și secretele din viața ei profesională.

Absolventă a unui master de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor, Mihaela Ganciu ne destăinuie cum a ajuns fondatoarea unei agenții de PR și care sunt lucrurile care au ajutat-o în drumul spre dezvoltarea personală și cea profesională.

Dacă pentru majoritatea oamenilor antreprenoriatul însemnă doar bani și managementul acestora, invitata noastră ne convinge prin exemplele ei, că cel mai important este să facem lucrurile cu pasiune, să investim toată energia noastră în proiectele pe care le îndrăgim și nu în ultimul rând să îi oferim corpului nostru timp pentru încărcarea cu noi emoții.

mihaela ganciu

Naturalețea ne diferențiază!

Mihaela Ganciu

Într-un domeniu ca antreprenoriatul toată lumea își dorește să afle care este rețeta succesului sau care sunt aspectele de care trebuie să ținem cont atunci când dezvoltăm o afacere. Cert este faptul că nu există o rețetă exactă și fiecare om pe care îl întrebăm ne va da un răspuns diferit. Noi, putem doar să ne inspirăm de la oamenii pe care îi apreciem și să experimentăm zi de zi.

Timeline Interviu cu Mihaela Ganciu

04:30Cele mai frecvente greșeli de PR pe care le fac antreprenorii. 15:46Cele mai importante abilități pe care un antreprenor ar trebui să le aibă. 22:27Sfaturi pentru tinerii care își doresc să deschidă o agenție de PR.

Dacă ești interesat de viața profesională a invitatei noastre o poți urmări accesând link-urile de mai jos:

„Tu Inspiri România” este un canal de podcast ce aduce în fața publicului larg informații valoroase și poveștile de viață ale unor antreprenori de succes.

Dacă interviul cu Mihaela Ganciu ți-a oferit o doză de curaj și inspirație, te îndemnăm să te abonezi la „Tu Inspiri România”, pentru a fi la curent cu toate noutățile din zona de bussines și antreprenoriat.

FROM FINISH TO STARTEpisod 67