Bogdan Goga | Secretele echilibrului mental și fizic

Ascultă Episod

Absolvent al facultății de Kinetoterapie din cadrul UNEFS, Bogdan Goga este fizioterapeut, antreprenor cu o experiență remarcabilă și fondatorul Centrului Medical de Recuperare „Terapie pentru Mișcare”, iar în episodul de astăzi ne împărtășește secretele echilibrului dintre o minte sănătoasă și un corp sănătos.

Pentru că tehnologia a devenit tot mai prezentă în viețile noastre, iar pandemia de COVID 19 ne-a obligat să petrecem tot mai mult timp în casă, viața multora dintre noi a devenit una cu adevărat sedentară, ceea ce nu este deloc îmbucurător. Corpul nostru are nevoie de mișcare pentru ca mintea noastră să fie pregătită să depășească anumite provocări.

Având o mare pasiune pentru anatomia umană, Bogdan ne explică cum putem obține performanța dorită, fie la locul de muncă, fie în activitățile pe care le facem zilnic, printr-o colaborare a efortului fizic și a celui mental. Secretul constă în faptul că trebuie să ne educăm să facem cât mai multă mișcare.

Bogdan Goga

Noi suntem făcuți să ne mișcăm!

Bogdan Goga

Pe lângă sfaturile legate de importanța sportului în viața cotidiană, invitatul nostru ne destăinuie secretele din activitatea lui de antreprenor și chiar oferă câteva sfaturi pentru antreprenorii care sunt la început de drum. Adaptabilitatea, dorința de muncă, capacitatea asumării riscurilor și nu în ultimul rând dorința de a învesti timp în bussines-ul tău sunt pilonii care stau la baza succesului tău.

Timeline Interviu cu Bogdan Goga

17:05Cum învățăm din greșelile altora. 23:50Cele mai importante abilități pentru un antreprenor. 27:23Sfaturi pentru antreprenorii care sunt la început de drum.

Dacă vrei să afli mai multe detalii din viața profesională a invitatului nostru, poți accesa link-urile de mai jos :

„Tu Inspiri România” este canalul de podcast care aduce împreună antreprenorii de succes din țara noastră și îi provoacă să își spună povestea.

Dacă am reușit și de această dată să îți oferim o doză de curaj și inspirație, te invităm să te abonezi la „Tu Inspiri România” ca să nu pierzi cele mai importante noutăți din zona de bussines și antreprenoriat.

FROM FINISH TO STARTEpisod 68