Virgil Ciobota | Pandemia, momentul ideal pentru o afacere

Ascultă Episod
Virgil Ciobota Restaurant Nutriento

Virgil Ciobota, antreprenorul care axat fiind pe sănătatea oamenilor a decis să le arate acestora că există o cale simplă și sigură prin care să își îmbunătățească considerabil calitatea vieții, oferindu-le astfel alternative diverse de mâncare sănătoasă. Un stil de viață sănătos și echilibrat sunt doar două dintre calitățile principale care reprezintă fundația business-ului Nutriento.

La prima vedere, pandemia este privită de majoritatea antreprenorilor ca fiind un obstacol în business-uri. Pentru Virgil Ciobota aceasta a reprezentat momentul ideal pentru începerea unei afaceri precum Nutriento. Răspunsul este simplu. Pandemia a creat noi probleme și a evidențiat noi nevoi. Graba oamenilor, stresul, timpul limitat, dar și dorința de a se menține, de a avea o alimentație sănătoasă într-un mod rapid și simplu l-au ajutat pe Virgil să creeze conceptul restaurantul Nutriento.

Virgil Ciobota

Cu un drum anevoios început pe băncile Facultății de Medicină și terminat pe cele ale Facultății de Business, Nutriento este rodul tuturor experiențelor și a deciziilor pe care Virgil le-a luat, atât bune, cât și proaste. Business care în prezent îi aduce antreprenorului tot ce și-ar putea dorii, profit și valoare în accelași timp.

Timeline Interviu cu Virgil Ciobota

01:18Traseul business-ului 02:5202.52 Cea mai mare problemă întâmpinată 09:36Obiceiuri care te duc către succes 05:55Cele mai importante abilități ale unui antreprenor

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi unde antreprenori de succes își spun poveștile din spatele business-urilor de succes.

Dacă te simțit inspirat de interviul cu Virgil Ciobota, te invităm să te abonezi la „Tu Inspiri Romania”, mai departe noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 64