Alexandra Cozac| Succesul antreprenoriatului pe cont propriu

Ascultă Episod
alexandra cozac wonderstore 1920x700

Tu ce ai schimba dacă ai putea să o iei de la zero?

Intrăm astăzi, alături de Alexandra Cozac, în lumea antreprenoriatului pe cont propriu și aflăm cum putem face trecerea de la angajat la angajator, dar și cum ne putem schimba mindset-ul pentru a crea strategii benefice business-ului nostru.

Alexandra este atât fondatoarea unei librării de cadouri, cât și antreprenoarea care mărturisește că nu ar schimba nimic din parcursul său antreprenorial. A intrat în lumea business-ului în anul 2013 cu două magazine, Lady Cozac și Cat Box, pe care le-a unit într-un singur magazin pentru a-și defini mai bine activitatea și poziția pe piață.

alexandra cozac wonderstore
“Se întâmplă lucruri atât de minunate când ești cu sufletul deschis.” –Alexandra Cozac

Deși au început fără experiență în zona de business, Alexandra împreună cu echipa sa, au reușit să pună bazele unei afaceri de succes din dorința continuă de a evolua și a aduce un moment de fericire în viețile oamenilor. Aflăm, în podcastul de astăzi, cum au reușit să depășească momentele dificile ale antreprenoriatului, mizând pe creativitate și găsind soluții practice pentru situații drastice.

Dacă te-am făcut curios în ceea ce privește activitatea Alexandrei, te invităm să accesezi pagina WonderStore pentru a descoperi locul ideal de unde poți cumpăra cadouri unice.

Timeline episod:

01:11Cine este Alexandra Cozac? 03:10Drumul de la idee la afacere 20:00Lecții din lumea antreprenoriatului

Emisiunea From FINISH to START vine în sprijinul antreprenorilor la început de drum. Abonează-te la newsletter-ul Tu Inspiri Romania pentru a afla care sunt elementele care transformă un business într-unul de succes și cum poți traversa cu usurință momentele provocatoare ale antreprenoriatului.

FROM FINISH TO STARTEpisod 107