Ioana Șelner| Despre curajul de a fi diferit în lumea antreprenorială

Ascultă Episod
ioana selner nunta pe plaja 1920x700

Provoacă-ți mintea să deschidă poarta spre creativitate.

În noul podcast de astăzi intrăm în lumea poveștilor de dragoste care au ajutat-o pe invitata noastră să devină o antreprenoare de succes și descoperim cum poate influența creativitatea valoarea propriului business.

Ioana Șelner și-a început activitatea ca jurnalist, iar după ani de televiziune a decis să pornească pe un drum diferit. A fondat prima sa agenție de comunicare și PR, urmând ca mai apoi să aibă un business de succes din organizarea celui mai frumos moment din viața unui cuplu. A dat frâu liber creativității și a permis acelei doze de curaj să îi schimbe viața.

ioana selner nunta pe plaja
„Antreprenoriatul m-a ales pe mine”- Ioana Șelner

Povestea business-ului de succes a început atunci când Ioana era în vacanță în Grecia și a auzit doi români vorbind despre cât de frumos ar fi să poată facă nunta pe plajă. Acela a fost momentul de inspirație și curaj al Ioanei în care, încrezătoare, le-a răspuns că le poate face ea această nuntă de vis. Deși nu avea experiență și nu știa cât de greu va fi începutul, aceasta a acceptat această provocare reușind atunci să pună bazele unei afaceri extinse în 12 țări ale lumii.

Dacă ești în căutarea nunții perfecte sau te-am făcut curios în ceea ce privește activitatea Ioanei, te invităm să accesezi pagina Nunta pe Plaja pentru a-ți lăsa visul să devină realitate.

Timeline episod:

01:10Cine este Ioana Șelner? 06:24Dificultăți antreprenoriale în Grecia 14:37Provocări din lumea antreprenorială

Emisiunea From FINISH to START este aici pentru a ajuta fiecare antreprenor să facă față fiecărei provocări în drumul său spre succes. Te invităm să te abonezi la newsletter-ul Tu Inspiri Romania pentru doza săptămânală de curaj și inspirație antreprenorială.

FROM FINISH TO STARTEpisod 108