Andy Szekely ǀ Despre importanța educației antreprenoriale

Ascultă Episod

Andy Szekely este arhitect în educație, autor și speaker profesionist, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu. În acest timp, a construit trei branduri naționale în educaţia antreprenorială, mai exact Conferințele 6C, Elite School și Bootcamp University. A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, dar și în China, SUA și Canada. Totodată, el este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România.

Chiar dacă acum este unul dintre cei mai de succes antreprenori din România,  începuturile în domeniu nu au fost ușoare nici pentru el. Primii 10 ani au fost dificili, însă lipsa unei concurențe puternice l-a făcut să treacă cu bine peste greutăți. În opinia lui, succesul unei afaceri este datorat în proporție de 60% alegerii corecte a pieței, 30% calității produsului și 10% prezentării acestuia. Prin propriile businessuri, Andy îi ajută pe antreprenorii la început de drum să nu facă aceleași greșeli ca el și să îi facă să înțeleagă că nu poți face un business doar din creativitate.

andy szekely antreprenor in educatie

„Cel mai grav drog de pe planetă este confortul.”

Andy Szekely

După cum au aflat toți antreprenorii până acum, deschiderea unui business cu siguranță te scoate din zona de confort, deoarece prezintă noi provocări. Andy spune că cele mai importante trei calități pe care persoanele cu care lucrează trebuie să le dețină sunt o energie faină, nivelul de inteligență necesar și integritate mare, ținând să sublinieze că dacă nu există integritate, celelalte două calități nici nu mai contează. În tot acest timp, el a realizat că atunci când îți deschizi un business trebuie să ai o viziune clară a ceea ce vrei să faci, să te gândești continuu la progres și să îți prețuiești timpul pentru a fi capabil să iei cele mai bune decizii.

Dacă vrei să urmărești în continuare activitatea lui Andy o poți face accesând următoarele link-uri:

Timeline al episodului cu Andy Szekely:
01:52Cine este Andy? 13:32Preconcepții din partea clienților 23:39Skill-urile și mentalitatea unui antreprenor

Alătură-te nouă, abonându-te la newsletterul Tu Inspiri România, pentru a fi la curent cu viitoarele episoade din emisiunea From FINISH to START, locul unde antreprenorii români își dezvăluie parcursul profesional și oferă sfaturi prețioase.

FROM FINISH TO STARTEpisod 88