6 idei de afaceri cu bani putini la care nu te-ai fi gândit niciodată

idei de afaceri cu bani putini

Ți-ai dorit întotdeauna să fii propriul tău șef și să poți lucra de oriunde? Eu cred că da. Probabil ai fi început mai devreme dacă ai fi știut de unde și cu ce să începi. 

De multe ori aspectele ce țin de înființarea unei afaceri ne descurajează, alături de investiția necesară. În acest caz, îți vin astăzi în ajutor și îți voi prezenta 6 idei de afaceri cu bani puţini  care se potrivesc pentru oricine:

Firmă de curățenie la domiciliu

idei de afaceri cu bani putini

Trăim în secolul vitezei și al tehnologiei, iar timpul pare tot mai scurt pe zi ce trece. Astfel, căutăm constant modalități noi de a-l valorifica. Această variantă de afacere este printre cele mai bune decizii când vine vorba să lansezi ceva ce este sigur, profitabil și pe termen lung. Investiția este una minimă, în mare parte pentru materiale, soluții și angajarea câtorva oameni pentru început. Mai mult, contextul actual, alături de lipsa timpului face ca prețurile să fie de două ori mai piperate, oamenii apelând la astfel de servicii mult mai des decât înainte. 

Pregătirea de dulciuri sănătoase

 

idei de afaceri cu bani putini

Cu toții ne dorim să mâncăm mai sănătos și să ne îmbunătățim calitatea vieții întrucât suntem intoxicați și sufocați de coloranți, pesticide și aditivii din alimente.

Dulciurile nu trebuie să fie atât de dăunătoare până la urmă dacă știi cum să le pregătești și folosești ingredientele potrivite. Puteți avea un mare succes alegând să lansați o astfel de afacere din categoria celor 6 idei de afaceri cu bani putini. Dulciurile sănătoase sunt de interes pentru diverse categorii de public, de la sportivii de performanță care își doresc să se mențină în formă, la persoanele bolnave cu un regim strict și copii.

Afacere e-commerce

idei de afaceri cu bani putini

Întrucât tot mai multă lume se mută în mediul online și încearcă să își creeze o prezență, poți alege de la o afacere cu jucării, la anticariat, haine și mâncare pentru animale. O astfel de idee  se poate transforma într-o afacere stabilă și profitabilă. Mai mult, poți urmări ceea ce se întâmplă pe platforma unde ai găzduit magazinul din confortul propriei case în timp ce îți servești cafeaua.

Agenție de recrutare

idei de afaceri cu bani putini

Deși probabil că te gândești la faptul că există deja multe astfel  de afaceri pe piață și ar fi inutil, îți recomand să încerci. Partea de recrutare reprezintă cea mai importantă verigă, deoarece multinaționalele și companiile de orice fel întâmpină frecvent dificultăți în a-și găsi specialiști care să ocupe locurile vacante. Ai putea face un profit mai mare decât te-ai aștepta, iar investiția este nesemnificativă.

Organizare de evenimente

idei de afaceri cu bani putini

Dacă ești o persoană sociabilă, energică și acorzi atenție detaliilor, atunci ți se potrivește ca o mănușă şi trebuie să o incluzi în lista ta pentru idei de afaceri cu bani putini. Ai ocazia să te ocupi de o gamă variată de servicii precum: nunți, botezuri, aniversări, petreceri pentru diverse evenimente, conferințe, lansări de produse sau traininguri. Mai mult, este un domeniu dinamic, plin de provocări unde ai șanse reale de câștig. Ține minte însă că, este un domeniu unde un rol foarte important îl joacă experiența și relațiile pe care le creezi cu diverși colaboratori.

Servicii de asistență sau secretariat
idei de afaceri cu bani putini

Chiar dacă nu pare tentant la prima vedere, acest fel de servicii ajung să fie din ce în ce mai bine plătite. Nu implică o investiție foarte mare și nici nu ai nevoie de experiență. Astfel, dacă ești recunoscut pentru abilități  bune de comunicare, abilități organizaționale puternice și un management bun al timpului, atunci s-ar putea ca acest fel de afacere să ți se potrivească.

După cum observi nu există o afacere potrivită sau nepotrivită și nici vreo rețetă magică pentru profit peste noapte, dacă îți hrănește pasiunea asta este tot ce contează, profitul va exista. Cum? Prin muncă constantă, perseverență și determinare. Pentru un start in antreprenoriat de succes, îţi recomandăm câteva elemente de bază pe care ar trebui să le ştii.

Care dintre aceste idei de afaceri cu bani putini ți s-a părut interesantă și ai vrea să o încerci?

LASĂ-NE UN COMENTARIU