Cătălina Pantilimon: Codul bunelor maniere în protecția datelor

Ascultă Episod
catalina pantilimon protectia datelor cu caracter personal

Astăzi, alături de invitata noastră, povestim despre protecția datelor cu caracter personal în antreprenoriatul românesc și aflăm importanța cunoașterii, cât și a securizării acestora.

Cătălina Pantilimon este licențiată în managementul firmei și obișnuiește să spună ca a avut permanent acest statut de antreprenor deoarece nu a fost angajată niciodată și nu a beneficiat de prilejul de a greși pe banii unui angajator, dezvoltându-și, astfel, nivelul de responsabilitate profesională.

catalina pantilimon protectia datelor cu caracter personal

Una din componentele esențale ale succesului într-un business este compatibilitatea între mediul intern și mediul extern.

Cătălina Pantilimon

Cătălina a acceptat invitația noastră de dragul de a împărtăși oamenilor din experiența sa de-a lungul timpului și pentru a ne dezvălui secretul unei organizații funcționale. Descoperim, alături de aceasta, ce sunt datele, cum se pot găsi și cât de importantă este protejarea acestora în domeniul antreprenorial.

Dacă vrei să afli mai multe informații atât despre domeniul de activitate al Cătălinei, cât și despre drepturile tale, te invităm să accesezi pagina acesteia:

Timeline al episodului cu Cătălina Pantilimon:
02:45Ce înseamnă GDPR? 04:25Ce sunt datele cu caracter personal? 09:38Corectitudinea datelor în antreprenoriat

Lasă-te inspirat de poveștile antreprenorilor români și alătură-te nouă pe canalul Tu Inspiri Romania pentru a descoperi mai multe sfaturi utile pentru afacerea ta. De asemenea, abonează-te la newsletter-ul nostru și fi primul care descoperă noile episoade din lumea antreprenoriatului.

FROM FINISH TO STARTEpisod 98