Ionuț Andrei| Rolul creativității într-un antreprenoriat de succes

Ascultă Episod
ionut andrei v8 interactive

Ionuț Andrei, fondatorul propriei agenții de publicitate, ne povestește astăzi despre pașii pe care i-a urmat meticulos în crearea propriului business, dar și despre dificultățile pe care acesta le-a întâmpinat de-a lungul timpului.

Ionuț se descrie ca fiind un tată fericit, un pasionat al nenumăratelor activități, printre care se enumără pescuitul și bonsaiul. Valorile sale, atribuite și companiei pe care a înființat-o, sunt creativitatea, simplitatea și eficiența. Consideră că primul pas în crearea unei afaceri de succes este să construiești o cultură pe care toți o înțeleg și la care să adere, mărtunisindu-ne, pe această cale, care pot fi impedimentele întâlnite atunci când vrei să înființezi un business, dar și calitățile pe care un antreprenor ar trebui să le aibă.

ionut andrei v8 interactive
“Sinceritatea e cea mai bună autostradă pe care putem merge împreună.” – Ionut Andrei

Pasiunea lui Ionuț pentru domeniul în care activează se simte prin modul în care acesta ne povestește despre ceea ce face și se vede prin toate activitățile sale și munca depusă. Este de părere că oamenii sunt pe primul loc, fie că este vorba de clienți sau angajați și, de asemenea, ne învață despre cum să creăm chimie cu clientul, dar și cum să ne facem angajații să simtă că aparțin companiei.

Dacă ești pasionat de domeniul creativității și vrei să afli mai multe informații de la Ionuț, o poți face accesând pagina acestuia:

Timeline al episodului cu Ionut Bogdan:
00:44Cine este Ionut? 04:05Ce implică o campanie 360? 14:08Dificultăți din lumea creativității

Dacă ți-au fost de folos sfaturile invitatului nostru de astăzi și vrei să îți mărești aria de cunoaștere în domeniul antreprenorial, te invităm să te abonezi la newsletterul nostru Tu Inspiri Romania pentru a asculta și alte povești captivante ale antreprenorilor români.

FROM FINISH TO STARTEpisod 97