Cele mai bune 5 aplicații utilizate pentru podcasting
5 (1)

aplicatii utilizate pentru podcasting aplicatii pentru telefon android.jpg1)

Dacă ești un împătimit al podcasturilor și dorești să te scufunzi în lumea lor minunată, vestea bună e că ai totul la îndemână, chiar pe telefonul tău. Ești curios să afli trucurile care pot îmbunătăți experiența pe care o ai în momentul când asculți un podcast? Atunci, acest articol este pentru tine. 

Ești în mijlocul unei generații centrate pe internet și știm deja cât de important este să fii mereu la curent cu cele mai noi tendințe, mai ales când vine vorba de subiecte populare precum podcastingul. Indiferent de ceea ce cauți într-o aplicație, colecția noastră de cele mai bune 5 aplicații utilizate în podcasting atât pentru Android, cât și pentru iOS conține, cu siguranță, o aplicație care să corespundă cerințelor și nevoilor tale. Dar nu mă crede pe cuvânt, descoperă singur. 

Din toate variantele de aplicații utilizate pentru podcasting, preferatul nostru este SPOTIFY

Frumusețea acestei aplicații ? Listele tale personalizate de muzică și podcasturile tale preferate sunt la un click distanță unele de celălalte. Opțiunile de redare și gestionare sunt rare în comparație cu alte aplicații, iar dacă utilizezi deja Spotify pentru muzica ta și nu vrei să cauți un podcatcher dedicat, atunci acesta este alegerea perfectă pentru tine. Pe pagina principală a aplicației vei regăsi colecții și genuri de podcasturi organizate, unele chiar originale, pe care nu le poți găsi nicăieri altundeva. 

aplicatii utilizate pentru podcasting aplicatii pentru telefon android

ANCHOR – simpla ta aplicație de crearea a unui podcast 

Anchor își propune să fie tot ce ai nevoie pentru a înregistra, edita, găzdui, publica și distribui gratuit un podcast de orice lungime, dar și pentru a urmări performanța podcasturilor tale. Această aplicație a luat naștere din convingerea generală că oricine ar trebui să poată înregistra și partaja cu ușurință materialul fără să aibă nevoie de instrumente speciale sau de cunoștințe tehnice. Cine nu-și dorește să înregistreze și să-și distribuie propriul podcast cu simpla atingere a unui buton?

GOOGLE PODCASTS – aplicația ta dedicată pentru Android

Hey, tu, utilizatorule de Android, ai aici o aplicație gratuită special dedicată podcasturilor. Google Podcasts este o aplicație de podcast standardă, cu controale de viteză de redare și posibilitatea de a omite segmentele de tăcere, însă ceea ce face această aplicație atât de specială este biblioteca vastă de podcasturi pe care o pune la dispoziție. Un alt atu al acestei aplicații utilizate pentru podcasting este versiunea de browser de care dispune. 

POCKET CASTS – aplicația pentru iubitorii de podcasturi

Această aplicație este dedicată ție, iubitorule de podcasturi. 

Pocket Casts permite descoperirea podcasturilor pe baza categoriilor sau a obiceiurilor tale de ascultare, iar aplicația oferă instrumente simple pentru organizarea și descărcarea episoadelor. Față de alte aplicații utilizate pentru podcasting, unicitatea acesteia este dată de gama uimitoare de setări de personalizare pentru a avea o experiență cât mai apropiată stilului și personalității tale. Pe lângă toate acestea, aplicația oferă și o funcție care îți permite să analizezi timpul investit podcasturilor. Lista poate continua, însă pentru a aprecia cu adevărat cât oferă această aplicație, trebuie să o încerci tu singur. 

APPLE PODCASTS – jucătorul dominant pe piața aplicațiilor de podcasting

Din punct de vedere al utilizării, Apple Podcasts, este cea mai populară aplicație de podcasting pentru telefon. Una dintre cele mai necunoscute caracteristici ale aplicației Apple Podcast este crearea „Stațiilor”. Această funcție îți va permite să grupezi podcasturi împreună pe care le poți denumi și, mai apoi, oricând dorești, le poți declanșa prin Siri. În plus, aplicația facilitează personalizarea experienței audio (derulare în intervale de 15 minute și setarea vitezei de redare) în funcție de preferințele tale.

TU INSPIRI ROMÂNIA – aplicația antreprenoriatului de succes 

În încheiere, vin cu un bonus, la acele aplicații utilizate pentru podcasting menționate mai sus, care merită să fie menționată. Deși subiectele episoadelor sunt restrânse, ele sunt de mare impact, fiind create special pentru acei oameni care cred în puterea exemplului și își dau voie să se lase inspirați de poveștile de viață ale altor persoane. Ești și tu unul dintre acele persoane? Atunci îndrăznește și descarcă aplicația.

Indiferent de ce aplicații utilizate pentru podcasting alegi, cel mai ușor este să utilizezi secțiunea de recomandări, pe care o regăsești la orice aplicație, pentru a găsi noi podcasturi care să corespundă intereselor tale.  

Tu ce aplicații folosești? Menționează-le într-un comentariu.

LASĂ-NE UN COMENTARIU
Apreciere medie
Apreciează acest articol!
[Total: 1 Medie: 5]