Alexandra Gătej | Leadership în well-being

Ascultă Episod

Corporatist de top sau consilier prezidențial reprezintă doar o parte din vasta experiență profesională deținută de Alexandra Gătej, cel mai nou invitat în cadrul seriei Leader’s GAMBIT. În episodul de azi, Alexandra ne va povesti despre Societatea Omului Sănătos, obiceiuri sănătoase și energia personală.

Ea declară că Societatea Omului Sănătos constituie cea mai mare realizare profesională din viața sa și ne povestește cum a luat naștere această comunitate, observând că în România nu se face cu adevărat prevenție. Societatea Omului Sănătos este despre cum să faci lucrurile în modul lor natural și firesc, promovând obiceiuri sănătoase și accesibile tuturor cum ar fi mersul pe jos și o alimentație intuitivă.

Programul Habits promovează obiceiurile sănătoase ale celor 3 mari dimensiuni ale omului: corp, minte și spirit. Simplitatea discuțiilor și modul lor de abordare este ceea ce a dus la creșterea rapidă a comunității și feedback-ul constant pozitiv.

Deși Societatea Omului Sănătos lucrează în prezent doar cu voluntari, ea este bazată pe o strategie și o construcție de tip corporatist. Alexandra Gătej admite că își ia energia din lucrurile noi pe care le încearcă și persoanele cu care interacționează.

Alexandra Gatej

Alexandra ne vorbește și despre modalitatea în care și-a creat și extins network-ul divers. Domeniul umanist, arta, dar si experiențele personale reprezintă seva din care aceasta își ia energia și motivația necesară.

Nimeni nu poate trăi cu perfecțiunea care ți se cere în ziua de azi.

Alexandra Gătej

Timeline episod:

01:38Societatea Omului Sănătos 07:47Programul Habits 17:47Societatea Omului Sănătos – între strategie și pasiune 25:01Cum să îți construiești un network?

Pentru a afla mai multe despre ceea ce înseamnă un lider de succes, te invităm să urmăreşti activitatea lui Alexandra Gatej pe:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la “Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

LEADER'S GAMBITEpisod 8