Proiectul Anca Știe | Reciclarea creativă pentru copii

Ascultă Episod
Anca Stie Reciclare Creativa Pentru Copii 1920x700

Elena Gaspar-Ion și Horia vin cu o altfel de abordare asupra problemelor legate de poluare, de data aceasta adresându-se copiilor. Astfel prinde contur programul „Anca știe”, un program conceput pentru a schimba și repoziționa gândirea copiilor cu privire la reciclare, totul adaptat special pentru ei.

Programul este o „umbrelă” pentru mai multe proiecte concepute pentru o lume mai bună, o lume care reciclează. Proiectul Anca Stie se remarcă prin modul inedit de conștientizare și educare creativă, aceasta fiind o navă spațială care prin puterea sunetului îi duce pe cei mici într-o călătorie magică plină de povești educative și care le arată cât de distractiv se pot folosi resursele care sunt de obicei irosite.

Daca vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, spune-i ce planuri ai!

Elena Gaspar-Ion

Tot ce trebuie să facem pentru a-i învăța pe copii importanța și beneficiile reciclării este să folosim un limbaj atractiv și activități creative care să le stârnească interesul pentru reciclare.

Anca Stie

Acest interviu te va ajuta să găsești răspunsul la întrebarea: Cum putem face reciclarea creativă pentru copii? Totuși, dacă ai ocazia să participi la proiectul Alterna Ship, te invităm cu drag să o faci, cu siguranță va fi o experiența de neuitat pentru tine și copiii tăi.

Timeline Interviu Anca Știe

03:00Când și unde o să fie instalată nava Alternaship 15:25Cum putem cultiva mentalitatea de reciclare 18:54Impactul negativ al lipsei de reciclare

Dacă te-am făcut curios și vrei să afli mai multe despre moduri creative de reciclare pentru copii și nu numai, te invităm să urmărești interviul nostru.

LEADER'S GAMBITEpisod 14