Despre Principii de Leadership și Stomatologie | cu Ionuţ Leahu

Ascultă Episod
Ionuţ Leahu

Astăzi, seria Leader`s GAMBIT își deschide porțile unui lider ce își începe ziua ca orice lider. Vorbind la telefon și încercând să se împartă, rezolvând cât mai multe situații în același timp. Nu uită însă să găsească timp pentru familie, sport și citit.

Ionuţ Leahu ne povestește despre pasiunea sa și despre cum îi dă aceasta energie și putere în fiecare zi. Ne spune cum poate fi ajutată o persoană să își descopere pasiunea cu adevărat. Astfel, un prim lucru foarte important este să înveți acea persoană să se expună la cât mai multe experiențe, doar așa va descoperi și se va autodescoperi.

Este nevoie de un set de aptitudini esențiale pentru a reuși să te încadrezi în tiparul unui lider profesionist, dar totodată este necesară și dorință de dezvoltare și autodisciplinare. Cu toate acestea, Ionuţ Leahu ne arată că un lider este influențat de numeroși factori. În ciuda acestui fapt, reușește să împletească armonios medicina și managementul.

Pentru un lider de succes nu este suficient doar să asculte persoana din fața sa. De cele mai multe ori, înseamnă să ai capacitatea de a empatiza pentru a putea înțelege cu adevărat problema și a găsi rezolvarea ei. Este extrem de util să verificăm oamenii cu care interacționăm pentru a ne da seama dacă ceea ce spunem are sens pentru ei.  Astfel, vine un moment când putem observa dacă avem aceeași viziune și valori.

A fi lider nu înseamnă să ai întotdeauna dreptate.

Ionuţ Leahu

Timeline Episod

02:27Cum arată o zi normală de lucru din viața medicului Ionuț Leahu? 07:00Cum a fost tranziția către antreprenoriatul în stomatologie 22:30Când este momentul ca un lider să predea cârma vasului echipei sale? 36:00Încotro se îndreaptă piața stomatologică din România?

Pentru a afla mai multe despre ceea ce înseamnă un lider de succes, te invităm să urmăreşti activitatea lui Ionuţ pe:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

LEADER'S GAMBITEpisod 2