Leadership versus mindset, valori şi business | cu Corneliu Bodea

Ascultă Episod
Corneliu Bodea

Așa cum v-am obișnuit, cu invitați unul și unul, astăzi, se numără printre aceștia și Corneliu Bodea. El ne va povesti despre cum stilul de leadership și viziunea asupra acestei zone se schimbă odată cu provocările care încearcă societatea.

Pe lângă definițiile teoretice care se regăsesc în dicționar, Corneliu Bodea ne oferă o definiție practică legată de leadership, fundamentală. Astfel, este nevoie de capacitatea de a dezvolta propria persoană înainte de  a putea dezvolta un business sau pe ceilalți.

Necesitatea unui echilibru între implicare, autenticitate și responsabilitate este vitală atât pentru un lider de succes cât și pentru o echipă ca să poată avea cele mai bune rezultate.

Corneliu ne învață astăzi despre motivația primară a unui lider și anume că aceasta vine de la oamenii cu care lucrează și care îl înconjoară. Nu vă întrebați de ce. Știți deja răspunsul. Dacă oamenii cu care colaborezi nu te motivează să acționezi, nici tu nu îi poți motiva pe ei la rândul tău.

Leadershipul este o categorie largă de însușiri și provocări.

Corneliu Bodea

Timeline Episod

03:04Despre stilul de leadership 14:02Fuck-up de succes 18:01Ce îl motivează pe Cornel Bodea? 35:25Leadership – înnăscut sau dezvoltat?
Pentru a afla mai multe despre ceea ce înseamnă un lider de succes, te invităm să urmăreşti activitatea lui Corneliu Bodea pe:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

LEADER'S GAMBITEpisod 3