Leadership, business și pasiunea pentru fashion | cu Monica Simion

Ascultă Episod
Leadership, business și pasiunea pentru fashion | cu Monica Simion

Motivată, determinată și preocupată de dezvoltarea personală, Monica Simion este cel mai nou invitat al seriei Leader’s GAMBIT.

După ce a lucrat mai mulți ani prin diverse corporații, Monica a simțit nevoia de o schimbare. Având în spate o vastă experiență în vânzări, și-a construit propriul business axat pe fashion.

În ceea ce privește strategia sa de marketing, Monica ne povestește că urmează câteva reguli simple. Își cunoaște foarte bine clientela și se folosește de metode cât mai diverse pentru a se extinde. Ea declară că scopul ei a fost să construiască o comunitate, iar feedback-ul pozitiv primit o asigură de reușita propriului lucru.

Monica este în permanență interesată de a se perfecționa atât pe sine, prin numeroase cursuri la care participă, cât și propria afacere. Despre business-ul său din domeniul vestimentar, Monica ne spune că își dorește să se orienteze pe dezvoltarea zonei de călătorii și pe îmbunătățirea serviciilor oferite.

Privindu-și parcursul profesional, ea se declară mulțumită și împlinită cu ceea ce face în prezent. Ea se intitulează un one-man show, aspect care a contribuit la dezvoltarea unor aptitudini și competențe necesare în gestionarea afacerii sale.

Când vine vorba de produsele comercializate, Monica Simion acordă o mare atenție furnizorilor săi. Ea are mereu în minte dorințele și nevoile clientelor sale, cărora le oferă și o ședință de consiliere pentru a fi sigură de satisfacția acestora.

Nu e suficient să faci ce îți spune inima, trebuie să lucrezi și să îți dezvolți abilitățile și competențele.

Monica Simion

Timeline episod:

03:00Care este profilul clientului ideal? 04:46Care este strategia de marketing? 15:30Cum să dezvolți un business din domeniul vestimentar? 20:Care sunt secretele unui business de fashion calitativ?

Pentru a afla mai multe despre ceea ce înseamnă un lider de succes, te invităm să urmăreşti activitatea lui Monica Simion pe:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la „Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

LEADER'S GAMBITEpisod 10