Principii de business și evoluție în leadership | cu Simona Constantinescu

Ascultă Episod
Simona Constantinescu

Noul episod al seriei Leader`s GAMBIT este marcat de Simona Constantinescu. Ea ne povestește despre cum un lider este „problem solver”. Dar mai presus de toate, este un om care susține oamenii prin orice mijloace și indiferent de situație.

În leadership, atenția trebuie să fie îndreptată întotdeauna spre îmbunătățirea culturii organizaționale a business-ului în care se activează. Apoi, când vorbim despre  echipă, comportamentul membrilor necesită a fi urmărit constant, atât la nivel formal cât și informal.

Perioadele de criză îngreunează și limitează dezvoltarea oricărui business. Dar știți care este singura industrie care va supraviețui oricărei economii sau crize globale? Simona ne spune că mentoring-ul. Capacitatea de a menține o echipă motivată în perioadele cele mai dificile este fundamentală și absolut necesară.

Rolul unui lider este acela de a-i inspira pe cei din jur. Ceea ce rămâne cu adevărat în urma sa este modul în care îi determină pe ceilalți să își dorească să se dezvolte, să crească și să învețe, dar și să acționeze din pasiune în călătoria lor prin viață.

Trebuie să ai capacitatea să observi.

Simona Constantinescu

Timeline Episod

15:17Fuck-up de succes 19:50Motivaţia Simonei 26:00Ce ar putea dezvolta în plus un lider atunci când are deja experienţă? 29:48Sfaturile Simonei
Pentru a afla mai multe despre ceea ce înseamnă un lider de succes, te invităm să urmăreşti activitatea lui Simona Constantinescu pe:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

LASĂ-NE UN COMENTARIU
LEADER'S GAMBITEpisod 4