Carmen Micu | Femininul în leadership și în business

Ascultă Episod
Carmen Micu | Femininul în business și în leadership

Carmen Micu este cel mai nou invitat al seriei Leader’s GAMBIT. Având peste 25 de ani de experiență în general management, marketing & comunicare, Carmen Micu ne va povesti despre ce înseamnă a fi o femeie de succes în business și în leadership.

Activând în Professional Women’s Network, ea ne vorbește despre challenge-urile pe care le întâmpină o femeie care încearcă să combine viața personală cu viața profesională. Entuziasmul și bucuria de a lucra o caracterizează, iar de aceea reușește să facă față cu succes provocărilor din viața aglomerată de zi cu zi. Ea declară că nu ar trebui să credem în paradigma echilibrului dintre viață și muncă, ci să căutăm acel mix personalizat care ni se potrivește cel mai bine.

“Acolo unde sunt, trebuie să sfințesc locul.”

Carmen Micu

Despre ENVISIA, Carmen declară că aceasta se dorește a fi o comunitate puternică de lideri care lucrează împreună pentru un prezent constructiv și un viitor contribuitor la binele comun. În urma unor discuții aprinse pe tema guvernanței corporative, și-a dat seama că își dorește să facă marketing pentru oameni, și nu pentru produse.

Ca urmare a pandemiei, Carmen spune că oamenii și-au schimbat paradigma, înțelegând că viitorul este responsabilitatea fiecăruia, dar a adus și o notă de compasiune. Pe piața de training, Carmen a observant că în zona de senior leadership s-a preferat tendința de investire în dezvoltare personală, în timp ce zonele de middle și top management au pus accentual pe lucrurile tehnice. Cererile de certificări pe zona de ESG au crescut surprinzător.

În parteneriat cu Henley Business School, ENVISIA oferă un program unic de Board Practice and Directorship prin care se dorește crearea unor profesioniști în domeniu.  

Timeline episod:

  • 02:36 Femininul în business
  • 13:01 ENVISIA
  • 18:53 Piața de training

Pentru a afla mai multe despre ceea ce înseamnă un lider de succes, te invităm să urmăreşti activitatea lui Carmen Micu pe:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la „Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

LASĂ-NE UN COMENTARIU
LEADER'S GAMBITEpisod 6