Surse finantare ONG 2021 | Startarium 4 Good

Ascultă Episod
Startarium 4 good

Antreprenoriatul social este cea mai puternică armă pentru a face lumea un loc mai bun. Este vorba despre inovarea sistemelor pentru a oferi soluții durabile pentru nevoile sociale. Cu toate acestea, fără finantare ong-urile nu reușesc să realizeze tot ce își propun.

Antreprenoriatul social poate lua mai multe forme, dar cel mai adesea se concentrează pe crearea de noi afaceri care urmăresc rezultatul triplu de oameni, planetă și profit.

finantare ong startarium ing

Cel mai popular mod de a finanța întreprinderile ce desfășoară activități cu impact social, este prin granturi și împrumuturi. Printre cele mai importante surse de finanțare ONG în 2021 se află și Programul Startarium 4 Good. În acest program, startup-urile primesc mentorat de la antreprenori de succes și acces la finanțare.

Condiții finanțare ONG:

Printre condițiile care trebuie îndeplinite pentru a beneficia de acest program, Monica Alexandru, invitata noastră de astăzi, reprezentant Startarium 4 Good, a menționat:

  • Ai un business ( SRL ) sau un ONG în orice industrie;
  • Misiunea ta are în centru cel puțin un SDG;
  • Lucrezi deja pentru misiunea ta de cel puțin 1 an.

ASCULTĂ ÎNTREG INTERVIUL și nu rata oportunitatea de a accesa fonduri nerambursabile de până la ***30 000 euro*** și de a primi îndrumare din partea unor antreprenori de top, timp de ***9 luni*** de zile.

LEADER'S GAMBITEpisod 15