Sessions|Mai mult decât un alt ZOOM cu Savian Boroancă

Ascultă Episod
Savian-Boroanca-Tu-Inspiri-Romania-podcast-1920x700

Bine ai venit pe Tu Inspiri România!

Astăzi vom avea ocazia de a sta de vorbă despre inovație în industria Tech Start Up și nevoia de adaptare și comunicare cu Savian Boroanca, ce ocupă în prezent poziția de Head of Community pentru platforma Sessions.

Sessions se adresează organizațiilor de toate genurile, permițând realizarea de videoconferințe și facilitând structurarea, de către gazdă, a informației într-o agendă interactivă.

Povestea Sessions a început cu puțin timp înainte de pandemie, ideea înființării venind din partea lui Radu Negulescu. El a realizat la acel moment că este nevoie de un instrument interactiv, care să permită totodată și colaborarea mai simplă între participanții unui meeting.

Astfel, platforma a fost gândită în așa fel încât să facă lucruri simple care să aducă rezultate complexe și valoare, dar și să fie recunoscută la nivel global, lucru care a reprezentat o provocare deoarece, în general, start up-urile românești nu ating această performanță.

Alte două challenge-uri au fost câștigarea încrederii publicului și existența concurenților precum: Google, Microsoft, Zoom. Cu toate acestea, în ziua lansării, Sessions a câștigat în fața Zoom cu un număr dublu de voturi, ceea ce a fost un pas mare în ceea ce privește încrederea.

Sessions Savian Boroanca tech startup romanesc 1200x675

Savian Boroanca

Există o tentație foarte mare, tu echipă fondatoare, să crezi că știi ce vrea utilizatorul

Savian

Deși cea mai mare provocare este să construim incredere in produs, nu trebuie să cădem pradă ,,ispitei” de a crede că știm exact ce își dorește consumatorul, ci din contră, este necesar să obținem validare din partea pieței în fiecare situație, schimbările fiind dese. La fel de importantă este și comunicarea cu utilizatorii pentru că prin ea le vom cunoaște nevoile. De asemenea, Savian Boroanca ne îndeamnă ca în postura de fondator să ne ferim de ideea că ,,le știm pe toate” și să devenim flexibili. Dacă ești la început de drum în antreprenoriat și vrei să construiești o afacere prosperă, dar și relații solide alături de clienții tăi, îți recomandăm să asculți următoarele podcasturi:

,,Importanța înțelegerii în relațiile profesionale”

,,Au nevoie companiile de comunicare cu publicul țintă?”

Fiind vorba despre un Start Up global, echipa Sessions a intrat în contact cu oameni din diferite naționalități și, implicit, le-a descoperit nevoile, acesta fiind un proces transformațional care ne modifică percepțiile.

Timeline episod:

00:56Cine este Savian Boroancă? 02:10Povestea Sessions și provocări întâmpinate 15:02Momente din interiorul echipei

Îți dorești să afli tainele antreprenoriatului? Abonează-te la newsletter-ul Tu Inspiri România pentru a primi cele mai noi episoade ale podcastului From FINISH to START, care îți este alături în drumul spre reușită.

Totodată, dacă ești dornic să afli mai multe despre partea tehnică a unui podcast și despre strategia SEO, te invităm pe Noi Producem Podcast, respectiv pe Think Up Marketing.

FROM FINISH TO STARTEpisod 112