Cum să excelezi în lumea imobiliarelor cu Adrian Ciorîță

Ascultă Episod
adrian ciorita agent imobiliar importanta comunicarii in afaceri cum sa vinzi in imobiliare 1920x700

Doza ta zilnică de inspirație se află pe recepție!

În noul nostru podcast marca ,,Tu Inspiri România”, îl aducem alături de tine pe Adrian Ciorita, agent imobiliar, consultant și om de vânzări cu un background demn de apreciat. Deși atunci când era mic nu era atras de acest domeniu, ulterior a realizat că freelancing-ul i se potrivește mai bine decât viața de angajat. Așadar, a început prin a închiria spații imobiliare. Dornic de a învăța cât mai multe, a apelat la ajutorul mentorilor și a început să afle lucruri noi despre gândirea umană.

În pandemie, Adrian Ciorîță și-a dat seama că viitorul este unul ,,video” și s-a hotărât să învețe cum să editeze astfel de materiale, având-o lângă el în această călătorie pe prietena lui. A creat postări atât pentru YouTube, cât și pentru TikTok, scopul său principal fiind acela de a deveni primul agent imobiliar care educă piața, care este transparent și care transmite informații din nișe diferite, de la negociere până la psihologia umană. Videoclipurile realizate au ajutat business-ul să crească.

Întorcându-ne la pandemie, invitatul s-a reorientat spre închirieri, a lucrat pentru dezvoltatori, dar a și profitat de timpul liber și a început să se concentreze asupra evoluției sale urmând cursuri, învățând comunicare, cunoscându-se mai bine pe el însuși.

adrian ciorita agent imobiliar importanta comunicarii in afaceri cum sa vinzi in imobiliare 1200x675

Adrian Ciorîță

Cred că orice problemă are cel puțin o soluție, chiar zece soluții, numai că nu vrem noi să le vedem

Adrian

Încă din copilărie, oaspetele nostru se gândea la cât mai multe modalități de a evita situațiile dificile. În perioada în care s-a îndreptat către vânzări, a trecut prin mai multe încercări, dar a continuat să lupte pe considerentul că dacă cei din jur pot, poate și el. Astfel, a devenit o persoană orientată spre soluții, mărturisind că dintr-o opțiune se poate găsi mereu o alta mai bună.

Provocările întâmpinate au fost cele din relațiile cu ceilalți oameni. Prin urmare, a început să înțeleagă importanța comunicării în afaceri – a învățat să nu mai creadă tot ceea ce i se spune, să ofere publicului ceva mai bun și să își asume responsabilitatea de a afla gradul de motivație al unei persoane- lucru pe care l-a realizat cu ajutorul canalului de TikTok. Mai mult, a urmat cursuri de comunicare și a conștientizat necesitatea colaborărilor solide și sincere, avându-i alături și pe mentori, de la care a învățat că pentru succes sunt indispensabile două condiții: ,,să faci ceea ce trebuie și să continui ceea ce trebuie”.

Ca ultim sfat, invitatul te îndeamnă să înveți să vinzi dacă vrei să-ți deschizi o afacere, deoarece oriunde te-ar purta pașii în lume, tot de vânzări te lovești.

Timeline episod:

00:27Cine este Adrian Ciorîță? 06:48Cum au fost influențate vânzările de imobiliare în timpul pandemiei? 09:12Provocări întâlnite de-a lungul drumului

Ești dornic/ă să intri în universul antreprenoriatului, dar vrei să știi de unde să începi? Abonează-te la newsletter-ul ,,Tu Inspiri România” pentru a primi vești despre cele mai noi episoade ale seriei ,,From FINISH to START”.

Dacă vrei să cunoști mai multe despre ce implică partea tehnică a unui podcast sau o strategie SEO, vizitează ,,Noi Producem Podcast”, respectiv ,,Think Up Marketing”.

FROM FINISH TO STARTEpisod 115