Antreprenoriat la timpul prezent alături de Cristina Norocel

Ascultă Episod
cristina norocel 1920x700

A sosit și momentul mult așteptat…

Bine ai venit în noul sezon ,,From FINISH to START”! Suntem entuziasmați că avem din nou ocazia să îți oferim sprijin pentru evoluția ta, atât la nivel personal, cât și profesional. Sperăm că te-ai pregătit deja. După o vară călduroasă, se anunță cod roșu de inspirație! Acestea fiind spuse, let’s do it!

Dacă te-ai hotărât de curând să pui bazele unui business, atunci episodul acesta este pentru tine. Cristina Norocel revine alături de noi pentru a lua pulsul pieței la momentul actual, dar și pentru a-ți oferi sfaturi valoroase cu privire la dezvoltarea ca om de afaceri.

Invitata susține că antreprenorul roman in 2023 este diferit față de cel din trecut. Dacă înainte acesta nu obișnuia să acorde atenție creării unei strategii ample, acum conștientizează necesitatea ei. Fiind un domeniu relativ nou în România, multe companii au apelat la consultanță doar după o vreme. Chiar și așa, printre acel ego și acea dorință de popularitate instantanee, tot mai mulți antreprenori ai țării au realizat importanta consultantei in business și au grijă să dispună de o strategie puternică de înainte de a-și pune afacerea pe picioare.

Antreprenoriat la timpul prezent alături de cristina norocel 1200x675
Cristina Norocel

Este foarte greu ca o agenție din exterior să simtă pulsul business-ului

Cristina

De regulă, un brand are nevoie de cel puțin o persoană in-house orientată către partea de marketing. Apelarea la o agenție pentru realizarea unor astfel de servicii constituie o altă variantă, dar are și minusurile sale, existând un risc mare de a nu rezona cu atmosfera din companie. Pe de altă parte, Cristina Norocel recunoaște că a fi la curent constant cu noile trenduri este dificil uneori, astfel că un ajutor în plus poate fi bine-venit.

Invitata noastră spune că rolul unui Departament de Marketing este uneori înțeles greșit, fiindu-i atribuite task-uri care nu țin de el. De altfel, există și firme care nu sunt structurate și cărora le lipsesc procedurile interne. Nu trebuie neglijat faptul că responsabilitatea business-ului nu poate fi transferată integral respectivului Departament.

Cea mai bună cale pentru obținerea succesului este studiul continuu. Cristina Norocel are grijă să învețe lucruri noi în fiecare zi și mărturisește că lucrează la rândul ei alături de consultanți, astfel încât ca brand-ul să meargă în direcția bună.

Timeline episod

02:04Ce trebuie să facă antreprenorul român în 2023? 14:33Flexibilitatea antreprenorului

Dacă ți-a plăcut episodul de astăzi, te invităm să rămâi în continuare alături de noi. Sezonul acesta va fi unul interesant, oferindu-ți ocazia să afli lucruri noi pe care să le aplici în cariera ta, dar și în viața de zi cu zi. Abonează-te la newsletter-ul ,,Tu Inspiri România” pentru a a fi la curent cu noutățile din lumea antreprenoriatului!

Dacă vrei să afli mai multe despre partea tehnică a unui podcast, dar și ce implică o strategie SEO, vizitează ,,Noi Producem Podcast”, respectiv ,,Think Up Marketing”.

FROM FINISH TO STARTEpisod 121